adscode
adscode

Google'ın Oyunu Dizi Oluyor

Android ile akıllı televizyonların işletim sistemi sağlayıcısı haline gelen Google, şimdi de televizyonlara içerik sağlamanın peşinde.

Google'ın Oyunu Dizi Oluyor
Bilim Teknoloji
fobito.com’un haberine göre arama devi, Google Niantic Labs oyun stüdyoları tarafından geliştirilmiş olan Ingress adlı oyununu bir televizyon dizisine dönüştürecek.
Android işletim sistemine sahip cihazlara 5 milyon defa indirilmiş olan ve Apple’ın iPhone cihazına da geçtiğimiz yıl yerleşen Ingress; oyuncuların heykel, tarihi eser gibi bölgeye özgü bir simgesel yapıya gidip onu kendi takımı adına ele geçirmesine dayalı. Bu işlemi de akıllı telefonlarındaki çeşitli komutlarla yapıyorlar.

Bu dizi projesi için Mumya serisinin yapımcısı Scott Daniel Co. ile çalışmayı tercih eden Google, televizyon işinde ne kadar ileri gideceğini ise henüz açıklamış değil.

Çeşitli XBOX oyunlarının dizi versiyonlarını yapan Microsoft’un XBOX stüdyoları, televizyon sektörüne ciddi bir giriş yapan Amazon ve televizyon yayıncılığının modern hali Netlfix gibi Google’ın da bir gün dijital yayıncılık alanında büyük oyuncular arasına girip isteyip istemeyeceği henüz bilinmiyor; ancak yapılan açıklamaya göre Google’ın öyle bir niyeti yok. Yapılacak olan bu diziyi ise oyunun bir başka katmanı olarak görüyor ve insanları oynamaya özendireceğini düşünüyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)