adscode
adscode

Gündüz Saat ile Saat Alışverişinin Keyfini Çıkarın ​

Gündüz Saat (http://www.gunduzsaat.com.tr/), küresel olarak bilinen pek çok saat markasının satışı ile 1960 yılından günümüze kadar hizmetlerini sürdürmektedir.

Gündüz Saat ile Saat Alışverişinin Keyfini Çıkarın ​
Türkiye'den Haberler
Gündüz Saat ile Saat Alışverişinin Keyfini Çıkarın

Gündüz Saat (http://www.gunduzsaat.com.tr/), küresel olarak bilinen pek çok saat markasının satışı ile 1960 yılından günümüze kadar hizmetlerini sürdürmektedir. Yenilikçi ve kaliteli tarzı ile saat alırken akıllara gelen ilk mağaza olan Gündüz Saat alışverişlerini pek çok şubeden ve online olarak da yapabileceğiniz pek çok kanal sunuyor. Gündüz saatten alışveriş yapmanın en güzel yanı her zevke ve yaşa uygun markaları bol seçenek ile sunuyor olması. Sadece saat satışı değil aynı zamanda satış sonrası destek ile de müşterilerinin yanında olan Gündüz Saat, 57 yıldır en iyileri arasında olmanın da haklı gururunu taşıyor.

Gündüz Saat Markalar

Gündüz saat aracılığı ile dünyaca ünlü pek çok saat markasına erişme imkânınız bulunmaktadır. Swatch saat markasının yetkili satıcısı olan Gündüz Saat ile bu markanın zor bulunan modellerine bile ulaşabilirsiniz. Gündüz Saat aracılığı ile alınabilecek diğer popüler ürünler ise Tissot, Seiko, Casio, Lorus, Fossil, Guess, Slazenger ve Esprit gibi markalar. Hem yaygın olarak bulunan şubelerinden hem de online olarak pek çok ünlü ve çeşitli marka saate Gündüz Saat bünyesinde ulaşmak mümkün. Markaları aynı zamanda “indirimdekiler” sekmesinden daha ekonomik fiyat seçenekleri ile almanız da mümkün olmaktadır. Saat markalarını Swatch bayan saatleri, çocuk saatleri ve erkek saatleri gibi ayrı seçenekler doğrultusunda da seçebilirsiniz.

Gündüz Saat Online Alışveriş

Gündüz Saat bir e-ticaret sitesi olarak saat alışverişlerinizde güvenli servisleri ile biliniyor. Hızlı gönderi ile de isteğiniz orijinal ürünü ücretsiz olarak teslim alıyorsunuz. Online satışlarda da hem hızlı gönderi hem de kaliteli hizmet anlayışı ile hareket eden Gündüz Saat’ten alışveriş yapmak da oldukça kolay. Online alışverişler için üye olarak veya üye olmadan, hızlı satın alma seçenekleri arasında seçim yaparak işlem yapabiliyorsunuz. Online alışverişlerinizde ödeme yöntemleri kredi kartı, havale veya kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden biri seçilerek yapılabiliyor. Telefon ile de alışveriş yapmak da mümkün. Kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerinizde 3D güvenli ödeme sistemi de kullanılarak vade farksız 12 ay taksit seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Alacağınız tüm saat modelleri orijinal kutusu ile size teslim ediliyor. Ürünler adınıza düzenlenmiş bir fatura ve garanti belgesi ile birlikte Yurtiçi veya MNG Kargo aracılığı ile gönderiliyor ve herhangi bir kargo ücreti de talep edilmiyor.
Satın alma işlemi sırasında internet sitesinin kolay kullanım sağlayan ara yüzü ile alışverişlerinizde seçimlerinizi daraltarak kendi zevkiniz doğrultusunda arama yapmanız da mümkün olmaktadır. Aramalarınız sırasında Gündüz Saat bağlantı adresinden saatlerin renkleri, kordon malzemesi seçimi, erkek saatleri, unisex saat, fiyat aralığı gibi fitreleri kullanarak zamandan kazandıran arama seçenekleri de bulunuyor. Beğendiğiniz saatlerin stok durumunu da kontrol ederek sepetinize atabilir ve daha sonra alışverişe devam edebilirsiniz. Alışverişlerinizi tamamlamak için sepetinize giderek istediğiniz ödeme yöntemi ile alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Çevrimiçi alışverişlerinizde satın almış olduğunuz ürün kargoya verildiği zaman mail yolu ile bilgilendirme aldıktan sonra kargo şirketi aracılığı ile gönderi kodunu mesaj olarak alırsınız. Kargo şirketinin gönderi takibi sekmesinden de siparişlerinizi takip etmeniz mümkün olmaktadır. Teslim süresi her şehir için farklılık gösterebilir ancak Gündüz Saat ürünü, satın almanızdan itibaren en kısa zamanda elinizde olacak şekilde işleme koyar. Ürünü aldıktan sonra da yedek parça veya arıza gibi her türlü satış sonrası desteği Gündüz Saatten alabilirsiniz. Gündüz Saat ile info@gunduzsaat.com.tr adresinden ve bağlantı adresinde bulunan telefon numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)