adscode
adscode

GYODER Sektörel Eğitimlerine Devam Ediyor

​Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Mayıs ayında iki yeni eğitimi daha katılımcıları ile buluşturuyor. ‘Varlık Yönetimi’ eğitimi 22 Mayıs 2014 Perşembe günü, ‘Sosyal Medyada Kişisel ve Kurumsal…

GYODER Sektörel Eğitimlerine Devam Ediyor
Eğitim
Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) gayrimenkul sektörünün gündeminde yer alan önemli konularla ilgili sektörel eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor. GYODER, alanında uzman sektör profesyonelleri tarafından verdiği eğitimlerle sektör çalışanlarının ilgili konulardaki bilgi birikimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu kapsamda GYODER, Mayıs ayı içerisinde  ‘Varlık Yönetimi’ ve ‘Sosyal Medyada Kişisel ve Kurumsal Kullanım Yaklaşımları’ eğitimlerini düzenliyor.

Varlık yönetimi süreci, raporlama, yatırımcı-kiracı ilişkisi, kontrat yönetimi, stratejik hedefler, yatırım performans ölçümü konularını kapsayan ‘Varlık Yönetimi’ eğitimi, 22 Mayıs Perşembe günü Firuz Soyuer tarafından verilecek. Sosyal medya nedir, sosyal medya’nın dünyada ve Türkiye’deki gelişimi, şirketler için sosyal medya kullanım alanları ve yöntemleri, bireysel sosyal medya kullanımının kurumların kültürüne ve imajına etkileri konularında İlyas Katırcı tarafından verilecek olan ‘Sosyal Medyada Kişisel ve Kurumsal Kullanım Yaklaşımları’ eğitimi ise 29 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek. Eğitimler  Harbiye’de  bulunan GYODER ofisinde gerçekleştirilecek.

GYODER, geçtiğimiz yıl farklı konu başlıklarında gerçekleştirdiği eğitimler ile avukat, sektör çalışanı, danışman, şehir plancısı, mimar, mühendis, üst ve orta düzey yönetici profilinde yüzlerce kişiyi bir araya getirmişti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)