adscode
adscode

Hakkari ve Bitlis’te eğitime kar engeli!

Bitlis ve Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların bugün tatil edildiği açıklandı. Öte yandan Hakkari ve Yüksekova ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Hakkari ve Bitlis’te eğitime kar engeli!
Eğitim
Güncelleme : 15-Feb-19 16:13

Bitlis ve Tatvan ilçesi’nde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bitlis Valiliği, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, Bitlis kent merkezi ile merkeze bağlı köylerde ve Tatvan ilçesinde okulların tatil edildiğini bildirdi.
Kar yağışının sürdüğü Bitlis yerdeki kar kalınlığı son yağışla ile birlikte 1.5 metreyi aşarken, Meteoroloji yetkilileri kar yağışın yarında etkili olacağını söyledi.

HAKKARİ’DE DE OKULLAR TATİL

Kar yağışının etkili olduğu Hakkari’de de okullar tatil edildi. Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararıyla, olumsuz hava koşulları nedeniyle Hakkari merkezde ve Yüksekova ilçesinde 15 Şubat 2019 Cuma günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda görevli engelli ve hamile personellerde aynı tarihte idari izinli olarak sayılacaktır” denildi..


AJANSLAR


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)