adscode
adscode

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ’NE HALİÇ’Lİ GENEL SEKRETER

Haliç Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu’nun Rektörlüğü sonrası Genel Sekreterlik makamına Selahattin ÜÇGÜN getirildi.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ’NE HALİÇ’Lİ GENEL SEKRETER
Üniversite

Üniversitenin Genel Sekreterliği’ne 6 Nisan 2020 itibariyle Selahattin ÜÇGÜN atandı. 2003 Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü Lisans, 2008 Haliç Üniversitesi, İşletme Anabilim Dalı Yüksek Lisans mezunu olan ÜÇGÜN, farklı alanlarda edindiği tecrübesi ile mezunu olduğu Haliç Üniversitesi’ne vizyon katacak.

Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden olması ve bugüne kadar on sekiz bine yakın mezunu olması ile gurur duyan Haliç Üniversitesi, nitelikli mezunlarını her daim bünyesinde istihdam etme önceliği ile Selahattin ÜÇGÜN’e Genel Sekreterlik pozisyonunu devretti.

Selahattin ÜÇGÜN Kimdir?

1981 doğumlu olan Selahattin ÜÇGÜN, 2003 Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü lisans, 2008 Haliç üniversitesi, İşletme Anabilim Dalı Yükseklisans mezunudur. 2009 yılında Brighton Eurocentres Language School ve Brighton Sussex Üniversitesi kapsamındaki dil eğitimi sertifika programlarını başarıyla tamamlamıştır.

İş hayatına 2003 yılında başlayan Üçgün, Banka, Finans, Muhasebe, Dış Ticaret, ve Eğitim alanlarında çalışmıştır. Yeniyüzyıl ve Ayvansaray Üniversitelerinde üstlendiği Genel Sekreterlik pozisyonları sonrası Haliç Üniversitesi Genel Sekreterlik pozisyonuna atanmıştır.

Selahattin ÜÇGÜN, eşi ve iki çocuğu ile Ayazağa’da ikamet etmektedir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)