adscode
adscode

Hangi Üniversite ?

4,5,6 Temmuz'da İstanbul Lütfi Kırdar'da düzenlenecek Üniversite Tercih Fuarında adaylar hangi üniversiteye yerleşebileceklerini öğrenecekler.

Hangi Üniversite ?
Etkinlikler
LYS sonuçları açıklandı. Üniversite adayları şimdi aldıkları puanla hangi üniversitede öğrenim görmeye hak kazandıklarını öğrenmeyi bekliyorlar.

4,5,6 Temmuzda İstanbul Lütfi Kırdar‘da gerçekleştirilecek Üniversite Tercih Fuarına gelecek adaylar katılımcı üniversitelerin eğitim uzmanları ve akademisyenleri ile yüz yüze görüşebilecekler.

Aday öğrenciler tercih danışma sisteminden faydalanarak hangi üniversiteye yerleşeceklerini daha şimdiden öğrenebilecekler.

 Türkiye genelinden 100 ‘e yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek. olan bu büyük fuarda, katılımcı üniversitelerin rektörleri seminerler verecek. Adaylar istedikleri üniversitenin seminer programına katılarak Üniversite Rektörüyle tanışabilecekler.
 Ayrıca fuar boyunca verilecek eğitim seminerlerine katılacak uzmanlar  Doğru Tercih, Tercihin Altın Kuralları başlıklı sunumları gerçekleştirecekler.

 Fuar 4,5,6 Temmuz tarihlerinde 10:00 / 18::00 saatleri arasında üniversite adaylarına,  eğitimcilere, velilere ve tüm ziyaretçilerine  ücretsiz olarak açık olacak.
 



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)