adscode
adscode

Hastaneden Karantina Açıklaması

Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreterliği'nden "Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina" iddialarını içeren haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Hastaneden Karantina Açıklaması
Sağlık
İstanbul'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina iddialarını içeren haberlere ilişkin, Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreterliği açıklama yaptı.

Açıklamada, genel sekreterliğe bağlı sağlık tesislerinden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Çocuk Acil Servisi'ne dün başvuran H.K'ya "meningokoksik menenjit" tanısı konulduğu ifade edildi.

Hastanın izole edilerek pediatrik yoğun bakım servisine alındığı belirtilerek, "Hastanemizin çocuk ve yetişkin acil servisleri saat 20.40 itibarıyla kapatılarak gerekli dezenfeksiyon işlemi yapılmış ve 00.00'da tekrar açılmıştır. Söz konusu hastanın durumu stabil olup, yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Yapılan işlem tüm salgın hastalık ihtimallerine karşı uygulanan rutin bir önlemdir. Kurum olarak halkımızın sağlığını korumak ve olası bulaşıcı hastalıklara karşı önlemler almak en temel görevimizdir" denildi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)