adscode
adscode

Havalar Nasıl Olacak?

Sıcaklıkların iç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Havalar Nasıl Olacak?
Türkiye'den Haberler
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olması beklenen yağışların; sabah saatlerinde Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Hakkari çevreleri ile Sivas'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Hakkari çevreleri ile Sivas'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)