adscode
adscode

Hisar Okulları Lise Tanıtım Günü 16 Mayıs’ta sanal ortamda

1996 yılında Hisar Eğitim Vakfı tarafından kurulan Hisar Okulları’nın tanıtım toplantısı 16 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleşecek.

Hisar Okulları Lise Tanıtım Günü 16 Mayıs’ta sanal ortamda
Okullardan Haberler

Uzaktan erişimle sanal ortamda düzenlenecek toplantıda akademik kadro tarafından; lise seviyesindeki aday öğrencilere ve velilerine kapsamlı bilgi aktarılacak. Toplantının açılış konuşmasını Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu gerçekleştirecek ve katılımcılara üniversite öncesi en kritik dönem olan lise eğitiminde dikkat edilecekler konusunda bilgiler verecek.

 

Araştırmacı, sorgulayan, çözüm üreten, değişime açık, özgüvenli ve kendini ifade edebilme yeteneği yüksek gençler yetiştirmeyi hedefleyen Hisar Okulları mezunlarını vermeye devam ediyor. Okulun sunduğu Türkçe ve İngilizce nitelikli eğitim programı, mezunların Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin üniversitelerinde öğrenim hayatlarını sürdürmesini ve sonrasında iş dünyasında yenilikçi ve tercih edilen bireyler olmasını sağlıyor. Toplantıya katılım için https://www.hisarschool.k12.tr/home-turkish adresinden gerekli bilgilere ve katılım formuna ulaşılabilir.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)