adscode
adscode

HTC One M8’e Android 6.0 güncelleme sürprizi!

Android 6.0 Marshmallow güncellemeleri artık resme başlamış oldu.

HTC One M8’e Android 6.0 güncelleme sürprizi!
Bilim Teknoloji
Nexus haricindeki cihazları hariç tutacak olursak, HTC bu konuda kullanıcılarının yüzünü en çok güldüren firma oldu. Sözünü tutan HTC, bu sefer One M8 kullanıcılarını sevindirdi.

Geçtiğimiz ayın başlarında Nexus modelleri için yayınlanan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, şu sıralar Android tarafının en önemli konusu diyebiliriz. Kullanıcılar, üreticilerden bu yeni güncellemeyi bekliyor. Firmaların çoğu, hangi cihazlara ne zaman güncelleme yayınlayacağını duyurdu. HTC de sözünü tutan markalardan biri oldu. Firma kısa bir süre önce One M9 modeli için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınlamıştı. Şimdi ise sıra One M8 modelinde.

HTC’nin Google partnerliğinde duyurduğu HTC One M8 Google Play Edition modeli için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı. Özel bir seri olarak karşımıza çıkan bu telefon, OTA üzerinden Android 6 güncellemesine kavuştu. Yaklaşık 450 MB boyutundaki güncelleme OTA üzerinden cihazlara yüklenebiliyor. Ancak güncelleme HTC Sense arayüzünü içermiyor. Zaten Google Play Edition telefonların en önemli özelliği bu. Tıpkı bir Nexus cihaz gibi saf Android arayüzüyle çalışabiliyorlar.

HTC One M8 Google Play Edition’a gelen Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle birlikte artık Doze modu, yenilenen Google Now ve diğer Android 6 özellikleri kullanılabiliyor. Bu güncelleme henüz oldukça tane ancak ilerleyen günlerde dosyaları yayınlandığında, Türkiye için yayınlanmasını beklemeden cihazlarınıza kurabilirsiniz. Tabii bu işlem biraz teknik bilgi gerektirecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)