adscode
adscode

Huawei P9 fotoğrafı tekrar görüldü!

Huawei P9 fotoğrafı cihaz hakkındaki sır perdesini biraz daha kaldırdı. Çinli firmanın beklenen amiral gemisinden güncel görüntüler haberimizde.

Huawei P9 fotoğrafı tekrar görüldü!
Bilim Teknoloji
Çinli Huawei’nin başarılı serisi P, yeni modeline hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana geliştirildiği bilinen modelden bazı yeni görseller basına sızdı. Sızıntıların kaynağı çoğu zaman olduğu gibi yine Weibo isimli sosyal ağ oldu.

Huawei P9 fotoğrafı cihazın üretim aşamasından kaydedilmiş. Telefonun çift kameralı arka yüzeyi, çift LED flaşla birlikte görülebiliyor. Parmak izi okuyucu sensör gibi detaylar da görülebiliyor. Kamera son derece önemli çünkü Huawei, Leica ile fotoğraf konusunda bir anlaşmaya imza attı. Dolayısıyla cihazın kamera odaklı çözümler sunacağı düşünülüyor. Telefon, fotoğraflarda kalın bir kılıfın içerisinde görüntüleniyor.

Huawei P9 modeli, P9max ve P9lite versiyonları ile birlikte duyurulacak. Telefonun önümüzdeki ay duyurulması bu yaz aylarından önce satışa sunulması bekleniyor. Eğer firmanın planlarında bir değişiklik olmazsa model ülkemizde de satışa çıkacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)