adscode
adscode

Huaweı'den de katlanabilir cep telefonu...

Samsung'un ardından Çinli teknoloji şirketi Huaweı'den de katlanabilir cep telefonu geldi. Telefonun fiyatı 2 bin 300 Euro.

Huaweı'den de katlanabilir cep telefonu...
Bilim Teknoloji

Cep telefonu piyasasında artan rekabet birbirinden iddialı ürünlerin geliştirilmesine neden oluyor. Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un hemen ardından bu kez de Çinli Huawei'den katlanabilir telefon geldi. Huaweı Mate X'i İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen etkinlikte tanıttı. Huaweı Mate X', 5g, katlanabilir full view teknolojisi ile yapay zeka ve tamamen yeni bir ara yüz ile kullanıcılara hitap ediyor.

Huaweı Mate X ikisi bir arada akıllı telefon ve tablet olarak esnek bir oled paneline ve falcon wing menteşeye sahip. Tek elle açılabilen, hafif ve katlanabilir akıllı telefon, yeni ınterstellar blue wave rengiyle kullanıcılarla buluşuyor.  güç düğmesi üzerinde entegre bulunan parmak izi okuyucu ile Huaweı Mate X tek harekette aktif hale geliyor. 295 gram ağırlığındaki huaweı mate x, katlandığında 11 mm, açıldığında ise 5,4 mm kalınlığında oluyor. 

Cihaz, Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’dan daha ince bir kasaya ve daha büyük bir ekrana sahip. Aynı zamanda daha düz biçimde katlanabiliyor. Ancak Samsung'un telefonundaki gibi arkasında ekran yok. Samsung Galaxy Fold'un satış fiyatı 1.980 dolar.
Huaweı Mate X ise 2299 Euro. firma yetkililerine göre fiyat telefonun 8 gb ram ve 512 gb dahili depolama alanına sahip versiyon için geçerli.

Huaweı Mate X 2019’un ortalarında satışa sunulacak. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)