adscode
adscode

ide Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

Modern eğitim yaklaşımı, deneyimli öğretmen kadrosu ve eğitim teknolojileri alanındaki güçlü altyapısı ile öğrencilerine yarının yetkinliklerini kazandıran ide okulları, ide öğrencilerinin okulda sergilemek üzere hazırladıkları 23 Nisan törenini evle

ide Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyük Bir Coşkuyla Kutladı
Okullardan Haberler

Bu yıl, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutluyoruz. 

 

ide okulları, tam 100 yıl önce cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu önemli günü ide öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı sunum, oratoryo, şiir ve şarkılar ile 23 Nisan törenini evlere taşıyarak ide okulları sosyal medya hesapları üzerinden büyük bir coşku ile kutladı.

 

Daha küçük bir çocukken 100. yılın gelmesini heyecanla bekleyen ve bugünlerin hayalini kuran ide öğretmenlerinin “23 Nisan’da Çocuk Olmak” sunumuyla başlayan ide okulları 23 Nisan töreni, 4. sınıf öğrencilerinin “Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir, Fendir” sözü ışığında hazırladıkları 100. yıl sloganları, 3. sınıf öğrencilerimizin bu anlamlı günün yıl dönümüne yönelik hazırladığı “23 Nisan’ı Bir de Bizden Dinleyin” oratoryosu ile devam etti.

 

Bu şanlı günde nasıl bayram etmez, sevinmez insan diyen 2. sınıf öğrencilerinin, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılına özel seslendirdiği "23 Nisan" şiirinin ardından, 1. sınıf öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılıyla ilgili duygularını aktardıkları resimler ve tüm ide öğrencilerinin evlerini bayram yerine çevirdikleri “23 Nisan Cam Süslemeleri” yayınlandı.

 

Ayrı evlerdeyiz, ama ayrılmadık diyen ide Anaokulu öğrencileri ise “23 Nisan Bağlılık Zinciri” ile salgını önlemek için alınan önlemler kapsamında ayrı evlerde olabilir, yan yana gelemeyebiliriz ancak birbirimize çok güçlü bir sevgi ve arkadaşlık zinciri ile bağlıyız mesajını veriyor.

 

ide okulları 2. Sınıf öğrencisi Merin Deniz'in "Bana Bir Masal Anlat Baba" performansı sonrasında ide Ortaokulu korosunun seslendirdiği "Ben Türk Çocuğuyum” parçasıyla ide okulları 23 Nisan töreni sona erdi.

 

ide okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tüm gün sürecek kutlamaları, 23 Nisan Perşembe günü ide okulları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Instagram üzerinden @ideokullari sayfasından da töreni izleyebilirsiniz!

 

ide okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları / Program Akışı ve Videolar;

ide Öğretmenlerinden 23 Nisan Mesajı “23 Nisan’da Çocuk Olmak” - https://youtu.be/w-6TxvTicg4

  1. Sınıf Öğrencileri / “Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir, Fendir” sözü ışığında hazırladıkları sloganlar   - https://youtu.be/OUiJAnn9ju0
  2. Sınıf Öğrencileri / “23 Nisan’ı Bir de Bizden Dinleyin” Oratoryosu - https://youtu.be/C5e5c8EAGco
  3. Sınıf Öğrencileri / “23 Nisan” Şiiri “Behçet Kemal Çağlar” - https://youtu.be/lKvWOxaqhrc
  4. Sınıf Öğrencileri / “23 Nisan Resimleri” - https://youtu.be/gr998MlwMfE

Tüm Öğrenciler / “23 Nisan Cam Süslemeleri” - https://youtu.be/TOng1KoMe2w

ide Anaokulu “23 Nisan Bağlılık Zinciri” –  https://youtu.be/_rhxv8ImYM0

2-B Sınıfı / Merin Deniz Ay / “Bana Bir Masal Anlat Baba” parçası - https://youtu.be/pQYGu0JIm10

ide Ortaokul Öğrencileri ve Müzik Öğretmenleri / “Ben Türk Çocuğuyum” Korosu

  1. video; https://youtu.be/YwVApzadaCY

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)