adscode
adscode

İl dışı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?

MEB tarafından alınacak olan başvurulara yoğun bir katılım bekleniyor. Peki il dışı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

İl dışı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?
Eğitim
Binlerce öğretmenin heyecanla beklediği il dışı yer değiştirme başvuruları, bugün itibarıyla başlıyor. MEB tarafından alınacak olan başvurulara yoğun bir katılım bekleniyor. Öğretmenler il dışı tayin için başvurularını yapacak ve ardından atama veya yer değiştirme sonuçlarını bekleyecek. Başvurular 21 Haziran 2017 tarihine kadar alınacak ve sonuçlar da 23 Haziran 2017 tarihinde erişime açılacak. Peki il dışı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? İşte il dışı tayin ile ilgili tüm detaylar...

İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
İl dışına tayin isteyen öğretmenlerin bir süredir merak ve heyecanla beklediği il dışı yer değiştirme başvurusu için gün geldi çattı. Ülke genelinde yüz binlerce öğretmen il dışına tayin istemekte ve bunun için il dışı yer değiştirme başvurusunu yapacak ve ardından bekleyişe geçecek.

İl dışı yer değiştirme başvurusu yapmak isteyen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinedn veya Milli eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü (İKGM) üzerinden tayin isteme işlemlerini yapabilecekler.

İşlemler yapıldıktan sonra öğretmenler sonuçların açıklanması ve atama işlemlerinin sonuçlanmasını bekleyecek. Ek bir durum olduğunda MEB tarafından gerekli bir bilgilendirme yapılacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)