adscode
adscode

İletişim Bilimciler İstanbul Üniversitesi'nde buluşuyor

"Milenyumda İletişim Sempozyumu"nun (Communication in the Millennium-CIM) 14.'sü İstanbul Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenleniyor. Sempozyum, 5-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında İÜ Rektörlüğü Salonları'nda…

İletişim Bilimciler İstanbul Üniversitesi'nde buluşuyor
Üniversite
İstanbul Üniversitesi, Teksas Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nin işbirliğinde 14 yıldır, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında dönüşümlü olarak organize edilen Sempozyumda iletişim akademisyenleri, iletişim alanındaki tebliğlerini sunarak, ilgili alandaki gelişmeleri, sorunları ve çözüm yollarını tartışıyor.
İletişimciler ve akademisyenler arasında yenilikçi ve etkileyici bir diyalog geliştirmeyi amaçlayan Sempozyum, uluslararası disiplinlerarası forum kurmayı ve iletişim sektörüne ve onun gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Sempozyumda bu yıl Uluslararası Halkla İlişkiler Danışmanlığı'nın tecrübeli isimlerinde Kaiser Communication GmbH'nin kurucusu Guntram Kaiser ve dünyaca ünlü blogger cc: catalfamo kurucusu Gianni Catalfamo da konuşmacı olarak yer alacak.

İki gün sürecek toplantılarda, dünyanın farklı ülkelerinden gelen iletişim bilimciler yaklaşık 50 bildiri sunacaklar. Sempozyum ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.cimsymposium.org/ linki üzerinden ulaşılabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)