adscode
adscode

İngilizce Kursuna Başlama Zamanı

İngilizce; anadil olarak, Dünya'da Çince'den (1,2 milyar) ve İspanyolca'dan (399 milyon) sonra 335 milyon kişinin konuştuğu en çok konuşulan 3. sıradaki anadildir.

İngilizce Kursuna Başlama Zamanı
Türkiye'den Haberler
İngilizce; anadil olarak, Dünya'da Çince'den (1,2 milyar) ve İspanyolca'dan (399 milyon) sonra 335 milyon kişinin konuştuğu en çok konuşulan 3. sıradaki anadildir. Ancak, Dünya'da 1,5 milyar insanın İkinci yabancı dil olarak öğrendiği dil olarak, Fransızca'nın (80 milyon) açık ara önünde yer almaktadır. İngilizce bu yaygınlığı ile 7,2 milyar Dünya nüfusunun ortak yabancı dili olma yönünde hızla ilerlemektedir. İngilizce' nin iş hayatı, ticaret, sanayi ve kültürel alanda diğer dillere göre çok önemli bir ağırlığı bulunmakta, bu nedenle de İngilizce' nin öğretilmesi konusunda ülkeler, eğitim sistemlerinde önemli bir kaynak ve zaman ayırmakta hemen hemen her yerde ingilizce kursu açılmaktadır. Sizlere tavsiye edeceğimiz en iyi Ankara İngilizce Kursu American Time Dil ve Kariyer Okulları tarafından verilen ingilizce kursu olacaktır.

Türkiye Milli Eğitim Müfredatı, ingilizce kursu diğer yabancı dillerle mukayese edildiğinde, en fazla sınıf, süre ve öğretmen tahsis etmektedir. Dil Öğrenimine başlama yaşı İlkokul 2. sınıfa kadar indirilmiş, ancak, harcanan kaynaklar dikkate alındığında yeterli sonuç alınmamıştır. İkinci dil olarak İngilizce bilmenin sağladığı kariyer ve kişisel gelişim avantajlarını kavrayan veliler ve yetişkinler önemli bir zaman ve kaynak ayırarak İngilizce öğrenimi için farklı arayışlar içinde olmuşlardır.

Bir yabancı dil öğreniminde, İngilizce' de diğer yabancı diller gibi 4 ana yetkinliğin (beceri ) aynı anda ve eşit ağırlıklarda geliştirilmesi gerekmektedir. Bu yetkinlikler; Dinleme, Konuşma, Yazma ve Okuma' dır. Ankara İngilizce Kursları dendiğinde akıllarda kalan ilk isim olma yolunda ilerleyen American Time ile başarıya hazır olun.

YDS'ye American Time İle Hazırlanın

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS), adayların dil bilgisi düzeylerini ölçmek amacıyla uygulanmakta olan bir sınavdır. Adaylar YDS için ileri düzeyde sözcük bilgisine (vocabulary), ileri düzeyde yapı bilgisine (grammar), ileri düzeyde okuma becerisine, (reading comprehension), orta düzeyde yazma becerisine (writing) ihtiyaç duyar.

YDS’de sözcük ve yapı bilgisi (vocabulary & structure), cloze test, çeviri (translation), duruma uygun düşen ifadeler (situations), eşanlamlı cümleler (restatements), paragrafın anlam bütünlüğü bozan cümleler (ırrelevant sentences), cümle tamamlama (sentence completion), paragraf tamamlama (paragraph completion), okuduğunu anlama (reading comprehension) şeklinde 10 farklı soru tipi kullanılmaktadır. Her bir soru tipi farklı bir bilgi ve becerinin ölçülmesine yöneliktir. Bu nedenle, adayların her bir bölüme ilişkin stratejik bir çalışma yapması gerekmektedir.

American Time Dil ve Kariyer Okulları olarak Yds Kursu Ankara eğitim programlarımız için, tecrübeli kadromuz ve birbirinden yetenekli ve donanımlı eğitmenlerimiz ile iddialıyız.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)