adscode
adscode

İngilizceyi Malta da öğrenin

Malta Güney Afrika’da yer alan bir adalar devletidir. Akdeniz ikliminde yer alması onu tatilciler için ideal bir destinasyon haline getirmiştir.

İngilizceyi Malta da öğrenin
Dil Kursları
Malta Güney Afrika’da yer alan bir adalar devletidir. Akdeniz ikliminde yer alması onu tatilciler için ideal bir destinasyon haline getirmiştir. Avrupa Birliği’ne üye olduğundan dolayı Türk Vatandaşları Schengen vizeleriyle rahatça Malta’ya seyehat edebilmektedirler. Ülkemizden direk kalkan uçak seferleri Malta’ya ulaşımı kolaylaştırmıştır.  

Malt
a’nın yumuşak geçen kış ve sıcak geçen yaz mevsimi onu 4 mevsim ziyaret edilebilecek bir ülke haline getirmiştir.Malta uzun süre İngiliz sömürgesi altında olduğu için Maltaca’nın yanında ikinci resmi dili İngilizce’dir.Böylelikle turist olarak gittiğinizde İngilizce kullanarak oluşabilecek iletişim sıkıntılarını önleyebilirsiniz.

Eğer İngilizce ile de sıkıntınız varsa merak etmeyin İngilizce eğitimi
nde de Malta en başarılı ülkelerden biri. Diğer yabancı ülkelerdeki İngilizce kurslarına oranla Malta çok uygun fiyatlı seçenekler sunmakta.Kursların yanında okulların düzenlediği aktivitelerle hem tatil yapmak hem de İngilizce öğrenmek mümkün. Nerede kalacağız diye de endişelenmeyin.Malta’nın önde gelen İngilizce dil okulu Maltalingua ödüllü dil kurslarının yanında birbirinden farklı ve farklı bütçelere uygun konaklama imkanları da sunmakta. Dilerseniz sizin gibi İngilizce öğrenmekte olan kişilerle konaklayabilir haftanın yedi günü, günün 24 saati İngilizce’nizi geliştirebilirsiniz.

Maltalingua dil okulundaki kurslar aynı zamanda sizi hedeflediğiniz seviyeye en hızlı ulaştırabilecek şekilde tasarlanmıştır.Eğer amacınız İngilizce sertifika sınavlarına hazırlanmaksa bu yönde ağırlıklı çalışabileceğiniz programlar mevcut, eğer amacınız iş yerinde daha rahat İngilizce kullanmaksa o zaman Maltalingua İngilizce Dil Okulu’nun İş İngilizcesi kurslarını deneyebilirsiniz. Türkiye’den bir çok öğrencinin tercih ettiği Maltalingua İngilizce Dil Okulu memnuniyet sıralamalarında da en yüksekte. Az kişilik sınıflarda, diplomalı hocalarla yapacağınız derslerde özel ders verimini almamanız kaçınılmaz. Eğer okulla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz ihtiyacaınız olacak bütün bilgileri barındıran internet sitesinden yararlanabilirsiniz.
 
http://www.maltalingua.com.tr/

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)