adscode
adscode

iPhone 7 Suya Dayanıklı Olabilir

Apple tarafından patenti alınan yeni teknolojiler, iPhone 7’yle başlayarak yeni Apple akıllı telefonların suya dayanıklı olabileceğini gösterdi.

iPhone 7 Suya Dayanıklı Olabilir
Bilim Teknoloji
Amiral gemisi akıllı telefonlarda suya dayanıklılık bugüne kadar pek yaygın olmasa ve bu özellik şimdiye kadar büyük ölçüde Sony’nin üst düzey akıllı telefonlarına özgü olsa da, son dönemde yaşanan gelişmeler bu özelliğin çok yakında üst düzey telefonlar arasında yaygınlaşabileceğini gösterdi. Suya dayanıklı akıllı telefon sayısı son aylarda önemli ölçüde artarken, Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın da bu özelliği çok yakında akıllı telefonlarına dahil edebileceği ortaya çıktı.

Apple tarafından geçtiğimiz günlerde ABD Patent ve Marka Bürosu’na sunulan yeni bir patent, firmanın iPhone 7’yle başlayarak akıllı telefonlarına suya dayanıklılık özelliğini de katmayı planladığını gösterdi. Elektronik parçaların nemden korunması için gerekli metodlar adı altında onay için sunulan bu yeni patent, iPhone 7‘nin kasasının suya dayanıklı olacak şekilde tasarlanmasına olanak sağlayacak.

Akıllı telefon pazarına yön veren firmaların başında gelen Apple’ın da dahil olmasıyla suya dayanıklı akıllı telefonların çok daha yaygın hale geleceği tahmin ediliyor olsa da, Samsung ve Sony gibi bu teknolojiyi daha önce kullanan firmaların yeni am

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)