adscode
adscode

Irmak Okulları 'Bir Usta Bin Usta' Projesi Ustalarını Ağırlıyor

IRMAK OKULLARI “BİR USTA BİN USTA” USTALARI İLE ÖĞRENCİLERİNİ BULUŞTURUYOR…

Irmak Okulları 'Bir Usta Bin Usta' Projesi Ustalarını Ağırlıyor
Okullardan Haberler
Irmak Okulları 4. sınıf öğrencileri, PYP Sergi Ünitesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anadolu Sigorta’nın Kültür Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Müdürlüğünün teknik danışmanlığı ile yürüttüğü “Bir Usta Bin Usta” projesi ustalarını ağırlıyor.
Irmak Okulları 4. sınıf öğrencileri, PYP Sergi Ünitesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ilke imza atarak, kamuoyunun ilgisini kaybolmaya yüz tutan mesleklere ve yerel değerlere çekmek, bu mesleklerin yeniden canlanmasını sağlamak ve meslek ustalarının deneyimlerinin geleceğe taşınmasını sağlamayı amaçlayan Anadolu Sigorta’nın yürüttüğü “Bir Usta Bin Usta” projesi ustalarını ağırlayarak deneyimli ustalarla genç kuşakların buluşmasına katkı sağlıyor.
Yapılan işbirliği ile “Bir Usta Bin Usta” projesinde kültürümüzü yansıtan ancak günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin gelecek kuşağa aktarılması misyonuyla görev alan ustalarla, Irmak Okulları 4. sınıf öğrencileri 7 Mart 2014 tarihinde Irmak Okulları’nda atölye çalışmasıyla bir araya gelecekler.
Irmak Okulları, ulusal ve uluslararası birçok platformda ödüller almış bu projede okul olarak bir ilke imza atacak olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)