adscode
adscode

İş dünyası bu zirvede buluşacak

İTÜ’nün düzenlediği ‘Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0’ konulu İş Dünyası Zirvesi iş dünyasını bir araya getirmeyi hedefliyor.

İş dünyası bu zirvede buluşacak
Üniversite
İTÜ’nün düzenlediği iş dünyasındaki profesyonellere yönelik ‘Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0’ konulu İş Dünyası Zirvesine sayılı gün kaldı. Bu sene ilki gerçekleştirilecek ve yaklaşık 400 orta ve üst düzey yönetici katılımcının beklendiği İTÜ İş Dünyası Zirvesi, her sene farklı konularla iş dünyasını bir araya getirmeyi hedefliyor.

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 12 Nisan 2016 Salı günü gerçekleşecek, dünya ve ülkemiz için önemli konuların tartışıldığı, iş dünyasına yön veren bir platform olması beklenen Zirveye Siemens Genel Müdürü Ali Rıza Ersoy, Intel Genel Müdürü Burak Aydın, GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Özsoy, Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım, Akbank Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz gibi isimler konuşmacı olarak katılacak.  

Geleneksel üretim ve hizmet sistemleri, günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünüyor. Özellikle elektronik, bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeler bu dönüşümü daha da hızlandırdı. Akıllı robotlar, sensörler, 3D yazıcılar, dronelar, gelişmiş veri depolama ve analiz sistemleri ve daha birçok teknoloji bu dönüşümde kilit rol oynamakta. Fiziksel objelerin İnterneti olarak bilinen Internet of Things (IoT) sayesinde, birbirleri ile konuşabilen akıllı ve bağlantılı sistemler geliştirilmekte. Kendi kendini yönetebilen, denetleyen ve optimize eden bu otonom sistemler hayatımızı şekillendirmeye başladı.  Şirketler açısından değer zincirleri yeniden oluşmakta, yöneticiler kararlarını bu yeni çağın gerekliliklerine göre vermek ve değişime ayak uydurmak zorunda. 

Tüm bu konuların ele alınacağı Zirvede, Nesnelerin İnterneti, Endüstriyel İnternet, Dijital Dönüşüm ve Yeni İş Modelleri, Bankacılık ve Finans Sektöründe Dijital Dönüşüm, Perakendecilik ve Dijital Dönüşüm gibi konular uzmanları tarafından değerlendirilecek.  Zirve, Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0’ paneli ile son bulacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)