adscode
adscode

İŞKUR'dan öğrencilere “İşbaşı Eğitimi", mezunlara iş bulma desteği

Değişim ve yeniliklere uyum sağlayarak, hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile işsizlikle mücadelede etkin rol oynayan İŞKUR, eğitim sektörüyle işbirliklerine devam ediyor.

İŞKUR'dan öğrencilere “İşbaşı Eğitimi", mezunlara iş bulma desteği
Eğitim
İŞKUR, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ile gerçekleştirilen “Kariyer ve Hizmet Noktası İşbirliği Protokolü” çerçevesinde, Yüksekokulda halen öğrenim görmekte olan öğrencilere “İşbaşı Eğitim Programı” desteği; mezun öğrencilere de iş bulma desteği sağlayacak.

İşgücünün istihdam edilebilirliğini artırmaya yönelik aktif programlar yoluyla istihdamı kolaylaştırmak, korumak, geliştirmek ve çeşitlendirmek konularında önemli adımlar atan İŞKUR, işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

Ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan, nitelikli işgücünü, çağdaş, demokrat ve analitik düşünceye sahip, sanayi ile işbirliği içinde bireyler olarak yetiştiren bir Meslek Yüksekokulu olmak vizyonuyla halen 19 önlisans programında eğitim veren Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ile İŞKUR arasında “Kariyer ve Hizmet Noktası İşbirliği Protokolü” imzalandı.

İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer COŞKUN, İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü Aziz DOĞAN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevvelli Heyet Başkan Yardımcısı Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, Mütevvelli Heyet Danışmanı Erdem TUNABOYLU ve Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU’nun katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nda halen öğrenim görmekte olan öğrencilere “İşbaşı Eğitim Programı” desteği; mezun öğrencilere de “iş bulma” desteği sağlanmasının ilk adımı atıldı.

Yüksekokul olarak, Ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan bireyleri en donanımlı şekilde yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevvelli Heyet Başkan Yardımcısı Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, “Bu bağlamda, İŞKUR ile yapılan Protokol sonrasında, öğrencilerimize hem öğrenimleri sırasında hem de mezun olduktan sonra etkin bir şekilde destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)