adscode
adscode

İsmail Hakkı Tonguç adına ödül verilecek

İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği Vakfı (İHTBV), İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Uygulamaları Ödülü vermeyi kararlaştırdı.

İsmail Hakkı Tonguç adına ödül verilecek
Eğitim
Güncelleme : 11-Jan-23 10:40

İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği Vakfı, Türkiye’de her yıl yurt içinde gerçekleşen ve Köy Enstitüleri’nin felsefesi ve ilkeleri ile uyuşan eğitim uygulamalarını özendirmek amacıyla İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Uygulamaları Ödülü vermeyi kararlaştırdı.


İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği Vakfı (İHTBV) Yönetim Kurulu tarafından belirlenen yazman üye, basın-yayın organlarını, eğitim dergilerini yıl boyunca izleyecek, sendikalar, üniversiteler ve demokratik kitle örgütleri ile temasa geçecek ve ödüle aday olabilecek olan eğitim uygulamalarını bir liste ile ödül seçici kuruluna sunacak.

İHTBV Yönetim Kurulu üyeleri olan Işık Kansu (Başkan), Metin Atuf Kansu (Başkan Yardımcısı), Özgür Aydın, Dr. Gülin Onat Bayır, Prof. Dr. Haluk Erdem, Doç. Dr. Güzel Yücel Gier, Prof. Dr. Firdevs Gümüşoğlu, Günay Güner, Prof. Dr. Kemal Kocabaş ve Prof. Dr. Sedat Sever’den oluşan ödül seçici kurulu, her yıl Nisan ayı başında toplanarak, aday olan önerileri gözden geçirerek ödülün hangi uygulamaya verileceğini belirleyecek. Her yıl tek bir eğitim uygulamasına verilecek ve paylaştırılamayacak olan ödül, 17 Nisan’da açıklanacak.

SÖZCÜ


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)