adscode
adscode

İstanbul Boya Badana Fiyatları

İnşaat sektörünün Türkiye’de en geliştiği şehir olan İstanbul’da, birbirinden uygun fiyata kaliteli hizmet veren pek çok boya badana ustası bulabilirsiniz.

İstanbul Boya Badana Fiyatları
Türkiye'den Haberler

İnşaat sektörünün Türkiye’de en geliştiği şehir olan İstanbul’da, birbirinden uygun fiyata kaliteli hizmet veren pek çok boya badana ustası bulabilirsiniz. Ancak ustaların, sizler için sunduğu fiyatlar ve hizmet politikaları farklı olduğu için siz, kendinize en uygun olan ustayı arayıp bulmalısınız. Genel olarak sektörde fiyatlar yakındır ve hizmet sunan ustanın profesyonelliğine göre de fiyatta az da olsa oynama olmaktadır. Müşteriler, genel olarak ucuz hizmet sunan boya badana ustası ile çalışmak ister ancak emin olun ki ucuz fiyat sunan pek çok usta, size verdiği vaatleri yeterince yerine getiremeyebilir. Söylediğimiz gibi İstanbul boya badana fiyatlarında cüzi miktarda oynama olsa da genel olarak söyleyebileceğimiz ortalama fiyat 500 TL ile 1.200 TL arasındadır. Tabi bu fiyatı etkileyen pek çok faktör var. Dolayısıyla seçtiğiniz usta ile detaylı pazarlık yaptıktan sonra bu fiyat değişiklik gösterecektir.

Aslında İstanbul boya badana fiyatları, diğer pek çok ildeki fiyatlara göre uygun. Çünkü İstanbul’da genellikle işini hakkıyla yapan çok sayıda boya-badana ustasının bulunması, İstanbul boya badana fiyatlarının diğer illere göre biraz daha aşağıda olmasında en büyük etken. Bunun yanı sıra boyatmak istediğiniz alanın m2 cinsinden boyutu, kullanacağınız boya türü ve ustanın çalışma ortamının durumu da fiyatı etkileyen faktörlerdendir. Bu kapsamda ev boyama fiyatları da doğrudan etkilenmektedir.

Boya Badana Fiyatları

Genel olarak İstanbul boya badana fiyatları uygun olduğu için çevre illerden inşaat işi ile ilgilienen mütahitler de İstanbul içerisindeki boya badana ustaları ile anlaşmaktalardır. Bursa, Çanakkakle ve Edirne gibi şehirlerin boya badana işlerini yapan ustaların büyük bir kısmının İstanbul’dan gittiğini söylemek mümkün. Hem kalite, hem de tecrübe açısından sıradan bir ustaya göre oldukça avantajlı olan ustalar genelde İstanbul’da bulunduğu için müşterilerin tercihleri de genellikle İstanbul’dan yana oluyor. İstanbul boya badana fiyatları ile ilgili pek bilgisi olmayan kişiler, genellikle fiyatların olması gerektiğinden daha yüksek olacağını düşünüyor, ancak emin olun ki Türkiye’nin pek çok büyükşehiri arasında bu alanda en ekonomik şehirler arasında İstanbul ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca uygun fiyat ve kalite açısından boyacimgelsin.com ustalarından teklif almadan anlaşma sağlamamanızı şiddetle öneririz.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)