adscode
adscode

İstanbul Uçuyor!

THK İstanbul Sportif Havacılık Kulübü’nün organize ettiği İstanbul Uçuyor Projesi’yle, İstanbul ve birçok şehirden gençler havacılıkla tanışıyor.

İstanbul Uçuyor!
Etkinlikler

Model uçak yapmak ya da yamaç paraşütüyle ücretsiz uçmak istemez misin? Cesaretini topla ve hemen sen de başvur! 

Projeye başvuran gençler ücretsiz olarak model uçak eğitimi alacak 300 kişiden biri olma fırsatı yakalıyor, ya da yamaç paraşütü ile uçmayı öğreniyor. Bu özel deneyimleri yaşatmak için İstanbul Havacılık Kulübü kolları sıvadı ve gençlerin alternatif sporlarla tanışması için önemli bir proje başlattı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteğiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Hava Kurumu’nun da katkılarıyla düzenlenen proje, THK İstanbul Sportif Havacılık Kulübü tarafından, gençlerin havacılık sporlarıyla tanışması amacıyla düzenleniyor.

Yıl sonuna kadar 300 gence model uçak eğitimi vermeyi, 150 kişiyi de ücretsiz olarak yamaç paraşütüyle uçurmayı hedefleyen THK İstanbul Sportif Havacılık Kulübü, gençleri bekliyor! Profesyonel eğitmenler eşliğinde düzenlenen çift kişilik tandem uçuş, İstanbul çevresindeki uçuş bölgelerinde, kişilerin uygun zamanlarında gerçekleşiyor.

Sen de 14-29 yaşları arasındaysan, bu özel ve heyecanlı deneyime hazırsan, ister tek başına, istersen arkadaşlarını topla ve hemen HYPERLINK "http://www.thkisthavk.com"www.thkisthavk.com başvuru formunu doldurup ücretsiz olarak kendine yer ayır, bu heyecanı kaçırma!


 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)