adscode
adscode

İstanbul Üniversitesi Rafting Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Şırnak Beytüşşebap’ta düzenlenen Rafting Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul Üniversitesi Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

İstanbul Üniversitesi Rafting Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
Üniversite

İstanbul Üniversitesi Erkek Rafting Takımı, 7-11 Ekim tarihleri arasında Şırnak Beytüşşebap Habur Çayı’nda düzenlenen şampiyonada birincilik ipini göğüsleyen takım oldu.

Şırnak Beytüşşebap’ta yapılan şampiyona 3 disiplinde gerçekleşirken İstanbul Üniversitesi Erkek Rafting Takımı, “Nehir İnişi” kategorisinde 1., “RX” kategorisinde 2., “Slalom” kategorisinde 1. oldu. Toplamda 288 puan toplayan Rafting Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Rafting Takımına kupa ve madalyalarını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen ORHAN takdim etti.

Yarışma sonunda Rafting takımının Antrenörü Özay ÖZDEMİR, ‘’Takımımız iki disiplini 1’inci sırada bir disiplini de 2’nci sırada bitirip genel klasmanda rakiplerinin önüne geçerek Türkiye Şampiyonu olmuştur. 2019 ve 2020 yılları bizim için altın yıllardır. Takım olarak milli takıma seçildik. Dünya Rafting Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ettik. Hem kadın hem de erkek takım olarak Türkiye Şampiyonu olduk ve kurulduğumuz günden bugüne kadar geçen sürede devamlı yükselen bir başarı yakaladık. Teknik olarak Türkiye'nin en başarılı takımları arasında olan İstanbul Üniversitesi Rafting Takımımız, hem başarılarıyla hem de keyif veren sportif mücadelesiyle göz doldurmaktadır. Başarılarımız devam edecek, bizi desteklemeye ve keyifle izlemeye devam edin" dedi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)