adscode
adscode

İstanbul'da üniversitelere 2 gün kar tatili verildi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok tedbir kararı alınırken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'da üniversitelere 2 gün kar tatili verildiğini aktardı.

İstanbul'da üniversitelere 2 gün kar tatili verildi
Eğitim

Türkiye'nin büyük bir bölümü kara teslim olurken, yağışlar İstanbul'da da etkisini artırarak devam ediyor. İstanbul Valisi yaptığı açıklamalar ile alınan tedbir kararlarını bildirdi.

 

İstanbul Valisi Yerlikaya yaptığı açıklamada üniversitelerin 2 gün tatil edildiğini duyurdu. Sosyal medyada paylaşımda bulunan Yerlikaya, "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul'daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (pazartesi-salı) ara verilmiştir. Önce sağlık, önce güvenlik." ifadelerini kullandı.

 

MOTOKURYELİK FAALİYETLERİ DE YASAKLANMIŞTI

Öte yandan Vali Yerlikaya İstanbul'da motokuryelik faaliyetlerinin de askıya alındığını aktarmıştı. Kararı sosyal medya hesabından bildiren Vali Yerlikaya, "İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter'lar kullanılmayacaktır." dedi.

 

Sabah


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)