adscode
adscode

İşte LYS Soruları ve Cevapları

LYS soru ve cevapları yayınlandı. Bugün gerçekleştirilen LYS 3 Edebiyat Coğrafya oturumunun ardından LYS sınav soru ve cevapları yaklaşık bir buçuk saat sonra ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların…

İşte LYS Soruları ve Cevapları
Sınavlar
LYS soru ve cevapları yayınlandı. Bugün gerçekleştirilen LYS 3 Edebiyat Coğrafya oturumunun ardından LYS sınav soru ve cevapları yaklaşık bir buçuk saat sonra ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı.

LYS sınav soru ve cevaplarını görmek isteyen adaylar http://www.osym.gov.tr adresinden sorgulama yapabiliyor.

2017 LYS sınavının son oturumu Edebiyat Coğrafya testi ile sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen LYS 4 ve LYS 1 sınavının ardından bu hafta sonu LYS 5 ve LYS 2 oturumları dün gerçekleştirildi. Yüz Binlerce aday Üniversite hayalllerine kavuşabilmek istediği Üniversite ve bölümü kazanabilmek için sınavlarda ter döktü. LYS sınavlarının sona ermesi ile birlikte adaylar gözlerini ÖSYM'den yapılacak olan açıklmaya dikti. Az önce ÖSYM kendi resmi sitesi üzerinden sınav soru ve cevaplarını erişime açtı. 

LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin sınav takvimine göre 2017 LYS sonuçlarının açıklanacağı tarih 11 Temmuz olarak belirlendi. Adaylar sınav sonuçları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden öğrenebilecekler.

LYS SORU VE  CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2017 LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS-3 (Sosyal Bilimler, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil, Edebiyat-Coğrafya): Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

10-11 Haziran 2017 tarihlerinde uygulanan LYS-4 (Sosyal Bilimler), LYS-1 (Matematik), 17 Haziran 2017 tarihinde uygulanan LYS-2 (Fen Bilimleri), LYS-5 (Yabancı Dil) ile 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına, 18 Haziran 2017 tarihinde saat 13:30’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

 2017-LYS’de kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)