adscode
adscode

İyi bir mutfak nasıl olmalı?

Mutfak her evin kalbidir, hem keyifle yemek yaptığımız hem de ailemizle bir araya gelip yemek yediğimiz, sohbet ettiğimiz evimizin en sıcak mekanıdır.

İyi bir mutfak nasıl olmalı?
Türkiye'den Haberler

 

Mutfak her evin kalbidir, hem keyifle yemek yaptığımız hem de ailemizle bir araya gelip yemek yediğimiz, sohbet ettiğimiz evimizin en sıcak mekanıdır. Kullanılan donanım ve malzemelerle kişinin hayat kalitesini yansıtmalıdır. Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz. 

 

Özgün tasarımlarımızla mutfak banyo üretiminde güvenilir bir çözüm ortağıyız diyerek ürün ve hizmet kalitesini vurgulayan Demsaş İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk; “Artık kullanıcılar çok bilinçli, piyasada ürün ve hizmet kalitesinin farkını görebiliyor ve kararlarını buna göre verebiliyorlar; kalite, tasarım ve fonksiyonellik gibi kavramların her biri göz ardı edilemez bir değer taşıyor.”dedi. 

 

Demsaş’ın vizyonuna ve kalitesine dair bilgiler veren Efe Ayçenk, “Müşteri ihtiyaçlarını devamlı sorgulayarak, kaliteyi arttırmaya yönelik araştırmalarla, müşteri memnuniyetini koşulsuz olarak sürekli kılmayı ve bu doğrultuda uluslararası çapta bir saygınlığa ulaşmayı hedefliyoruz. Demsaş Mutfak & Banyo ürünleri maksimum güvenlik testlerinden geçiyor; menteşe ve çekmece sistemlerinde 200 bin açma kapama testini başarıyla geçen, yavaş ve sessiz kapanma özelliğine sahip dolap ve çekmeceler üretiyoruz. Ayrıca ürünlerimiz TSE tarafından kanserojen etkinin olmadığını gösteren E1 kalite belgesine sahip, dolayısıyla insan sağlığını ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Satış noktalarımızda müşterilerimizin mutfak ve banyosundan beklentilerini öğrenerek, ergonomik açıdan kişinin ihtiyaçlarını öğrenerek ücretsiz mimari projelendirme yapılıyor. Yapılan görüş alışverişinden sonra projeye göre bilgisayar ortamında çizim yapılıp, 3 boyutlu olarak inceleniyor. Bizim için yüksek derecede öneme sahip diğer bir konu ise tarafımızdan üretilen tüm ürünlerin zamanında teslim edilmesi sonrasında garanti süresi(2 yıl) boyunca ücretsiz bakım ve servis hizmeti verilmekte olması. Sevkiyat ya da üretimden kaynaklanan hata ve arızalarda, herhangi bir ücret talep etmeksizin servis ve bakım hizmetini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca, garanti sürelerinin bitiminden sonra da ürünlerimizin arkasında durarak, istenen hizmetleri bedelli veya ücretsiz sağlayarak müşterilerimizin alıştıkları konforu yaşamalarına destek veriyoruz.” dedi. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)