adscode
adscode

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ
Okullardan Haberler

Kurucu: İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı

Rektör: Prof. Dr. Can Muğan 

Kuruluş tarihi: 14 Nisan 2001

Bulunduğu il: İzmir

Akademik birimleri: Fen Edebiyat, Mühendislik, Güzel Sanatlar ve Tasarım, İşletme, Hukuk, İletişim, Tıp, Sağlık Bilimleri olmak üzere 8 fakültesi ve 3 meslek yüksekokulu ve 1 uygulamalı yönetim bilimleri meslek yüksekokulu bulunuyor. 

Öğrenci sayısı: 10.199 öğrencisi var. 

Akademik personel sayısı: 725 akademik personeli bulunuyor.

Burs olanakları: Tam Burs, yüzde 50 Öğretim Ücreti Bursu, yüzde 25 Öğretim Ücreti Bursu, Başarı Bursu veriyor.

Yurt olanakları: 460 kişilik öğrenci yurdu mevcut. 

Öğrenci kulübü sayısı: 74 öğrenci kulübü faaliyet gösteriyor.

Öğrenim ücreti: Tıp Fakültesi 50.000 TL, diğer lisans programları 35.000 TL ile 37.500 TL, MYO programları 14.500 TL ile 15.500 TL aralığında.  

Öğrenciler neden sizi seçsin?

Bugün İzmir Ekonomi Üniversitesi, TÜSİAD tarafından gerçekleştirilen Bu Gençlikte İş Var" Yarışması'nda en fazla girişimci projeyle almaya hak kazandığı "Girişimcilik Bayrağı"nı 3. kez göndere çekerek, girişimci gençler yetiştirdiğini ortaya koymuştur. Üniversitemizin bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ve mükemmeliyetçiliğimiz öğrencilerimizin başarılarıyla perçinlenmektedir. Girişimci gençler yetiştirmek hedefiyle 16 yıl önce kurulan İzmir Ekonomi Üniversitesi, bilgiyi, öğrenmeyi ve başarılı gençler yetirmektedir. 4+1 uygulamamızla birlikte son sınıftaki öğrencilerimiz, yüksek lisans derslerini de almaktalar. Akıllı kampüs uygulamasıyla, İzmir Ekonomi Üniversitesi, öğrencilerinin istedikleri an, istedikleri yerden bilgiye ulaşmasını ve kesintisiz, eşit koşullarda eğitim hizmeti almasını sağlamaya çalışarak yine ilkler arasında eğitimde öncülük yapmaktadır. Bugünün gençleri, hem kendi geleceklerini hem de ülkemizin geleceğini belirleyecek. İzmir Ekonomi Üniversitesi, geleceğimizin üniversitesidir. Sınırlarını zorlamak isteyen, hayattan ve üniversitesinden hep daha fazlasını bekleyen, başarıyı kendine hedef koymuş gençlerin, aydınlık gelecekleri için İzmir Ekonomi Üniversitesi Ailesi’nde yerleri hazır. 

İletişim Bilgileri: www.ieu.edu.tr 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)