adscode
adscode

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrencileri Ulaşım Eylemi Yapıyor

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi öğrencileri, ulaşımda yaşadıkları sorunu gündeme getirmek için 28.11.2014 Saat:12.30'da üniversitenin önünde basın açıklaması yapacaklar.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrencileri Ulaşım Eylemi Yapıyor
Üniversite

''Türkiye'nin en genç devlet üniversitelerinden birinin böyle ulaşım sorunlarıyla gündeme gelmesi biz öğrencileri rahatsız ediyor.

Bu zamana kadar hem Öğrenci Konseyimizin hemde Üniversite Rektörlüğünün ( Genel Sekreterlik ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın) yapmış olduğu girişimler olumsuz sonuçlandı.

BİZLER SADECE İZMİR'E YAKIŞAN 'ÇAĞDAŞ' ULAŞIM İMKANLARINDAN YARARLANMAK İSTİYORUZ.
BİZLER SADECE 595 NO'LU ESHOT OTOBÜSÜNE BAĞLI KALMAK İSTEMİYORUZ!
Ulukent ve Egekent durakları arasına 2.Ana Jet Üssü Komutanlığı caddesinin başındaki alt geçidin yanına metro durağı yapılmasını istiyoruz. Üniversitemize gelen ESHOT'ların kampüs içerisine girmesini istiyoruz. Üniversitemize Bostanlı- Konak- Bornova'dan kalkan ESHOT istiyoruz.
Üniversitemize gelen ESHOT araçlarının sefer sayısının artırılmasını istiyoruz.
28 Kasım 2014 Cuma günü Saat 12.30'da İKÇÜ önündeki ESHOT durağında buluşuyoruz. Siz basın mensuplarımızdan da bizlere destek olmanızı bekliyoruz.

- İKÇÜ ÖĞRENCİLERİ -

İKÇÜ öğrencileri üniversiteye ulaşımda yaşadıkları sorunu gündeme getirmek için 28.11.2014 Saat:12.30'da üniversitenin önünde basın açıklaması yapacaklardır. ESHOT sefer sayısının, alternatif seçeneklerin arttırılması ve Metro İstasyon durağı isteklerini yüksek sesle dile getirecekleri açıklamaya katılımınızı diler saygılarımızı sunarız.''



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)