adscode
adscode

Jetgenç Üniversitenize Geliyor

​Halkın hava yolu AnadoluJet’in gençlik markası JetGenç, üniversite etkinliklerine bu yıl da devam ediyor. 16 Mayıs tarihine kadar Türkiye’nin 20 üniversitesinde öğrencilerle buluşacak olan JetGenç, sunduğu…

Jetgenç Üniversitenize Geliyor
Etkinlikler
Göklerin en genç markası JetGenç, 16 Mayıs tarihine kadar Türkiye’nin 20 farklı üniversitesinde gençlerle bir araya geliyor. Aralarında Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi önde gelen eğitim kurumlarında etkinlikler düzenleyen JetGenç, benzersiz kampanyalarıyla da tüm üniversitelileri JetGenç’li olmaya davet ediyor.
 
17 – 25 yaş arası üniversitelilerin üye olabildiği ve onlara ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet’in gençlik markası JetGenç, gençleri ailelerine, Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine ve hayallerindeki tatil bölgelerine kavuşturuyor.
 
JetGenç’in başlattığı “Bi Bilet Senden Bi Bilet Benden” kampanyasıyla, 14 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında JetGençlilerin satın alacağı gidiş – dönüş biletlerinden biri bedavaya geliyor. Kampanya fırsatından yararlanmak isteyen gençler JetGenç’in üniversite kampüslerinde açtığı stantları ziyaret ederek kişiye özel promosyon kodunu alması gerekiyor. Özel kod ile www.anadolujet.com üzerinden biletleme işlemlerini gerçekleştiren JetGençliler, 1 Haziran – 15 Temmuz arasında yapacakları uçuşlar için tüm iç hatlarda avantajlı uçabiliyor.
 
Ayrıca JetGençliler artık klasik haline gelen 10 bilete 1 bilet kampanyası ile hem kendilerinin hem tanıdıklarının uçuşlarından ödül bilet kazanmaya devam ediyor. Aile ve dostlarına üzerinde telefon numaraları yazan özel kartları dağıtan gençler, tanıdıklarının onların telefon numarasını girerek yaptığı her 10 bilet alımında bir uçuş hakkı kazanıyor.
 
AnadoluJet’in gençlik kulübü JetGenç’e katılmak ya da avantajlı uçuşlar ile hediye uçuş fırsatlarını yakalamak için ayrıntılı bilgiye www.jetgenc.net internet adresinden, twitter.com/Jetgenc veya www.facebook.com/JetGenc uzantılı sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.
 
AnadoluJet’in diğer projeleri, uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)