adscode
adscode

K12NET’in Üniversite Tercih Programının Dikkat Çeken Özellikleri

K12NET’in ücretsiz tercih programının dikkat çeken özellikleri...

K12NET’in Üniversite Tercih Programının Dikkat Çeken Özellikleri
Eğitim

K12NET Tercih Programının Dikkat Çeken Özellikleri

1-    İlk açılışta tüm bölümler (22 bin, on bölüm) yüklü geliyor ve birbirleriyle ilişkili 9 farklı kriterde filtreleme işlemi yapabiliyor. Bu kadar çok veri olmasına rağmen, ilk açılıştan sonra filtrelemeler çok hızlı çalışıyor. Binlerce veri, saniyeler içerisinde kullanıcının karşısına getiriliyor.

2-    Hiçbir öğrencinin,  hiçbir rehber öğretmenin kişisel verisini, (TC Kimlik, telefon, ÖSYM şifresi gibi)  özel bilgilerini almıyoruz. Hiçbir karşılık beklemeden sadece ülkemiz öğrencilerine ve öğretmenlerine hizmet etmek için bu çalışmayı yapıyoruz.

3-    Her öğrenci tercihlerini kendine özel tercih sepetinde saklayabiliyor.

4-    Rehber öğretmenler kendi şifreleriyle sisteme girer ve sisteme kayıt oldukları elektronik pasta adreslerini öğrencilerine verirlerse, öğrencileri de kayıt olurken bu elektronik posta adresini, tercih programdaki yerine eklerse, rehber öğretmenler kendi hesaplarından kendi öğrencilerinin tercih sepetlerine ulaşabiliyorlar.

5-    YÖK’ün müthiş çalışması YÖK ATLAS ile entegre çalışıyor. YÖP Kodundan >>> Yök Atlas’a, Üniversite isminin üzerine tıklayarak üniversitelerin web adreslerine ulaşılabiliyor.

6-    Tercih sepetine eklenen bölümler pdf veya excel dosya olarak dışarıya alınabiliyor. İstenirse pdf dosyasından çıktı alınabiliyor.

7-    Bölümlerin daha önceki yıllara ait bilgileri de programda tutuluyor. Kullanıcı istediği yıl veya yılları karşılaştırmalı olarak inceleyebiliyor.

8-    Öğrencinin aldığı puanla, bölümlerin puanları karşılaştırıyor. O bölümü kazanma ihtimali grafiksel olarak gösteriliyor.

 

TERCİH ROBOTU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)