adscode
adscode

Kampüslerde şenlik var

Pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen bahar şenlikleri, yasakların kalkmasıyla geri döndü. İşte şenlik düzenleyen üniversiteler ve programları:

Kampüslerde şenlik var
Üniversite
Güncelleme : 13-May-22 09:21

Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği bahar şenlikleri başlıyor. Konserler, tiyatro gösterileri, yarışmalar, tadım atölyeleri, söyleşiler… Birbirinden renkli etkinlikler öğrencilerle buluşuyor. Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenmediği için bu yıl şenliklerle ilgili beklentiler çok yüksekti. İçlerinde programı zayıf olduğu için eleştirilenler de var ancak üniversitelerin çoğu öğrencilerinin hem yılın yorgunluğunu atmaları hem de baharın tadını çıkarıp doyasıya eğlenmeleri için zengin bir program hazırladı. Tarihleri netleşen bahar şenliklerini derledik:

Ankara Üniversitesi: Buray, Zakkum, Kolpa gibi ünlü isimlerin ve grupların sahne alacağı Bahar ve Bilim Şenliği, 16-18 Mayıs tarihleri arasında Güneş Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Şenlikte toplulukların hazırladığı gösteriler, spor etkinlikleri ve yarışmalar da düzenlenecek.

Koç Üniversitesi: Rumelihisarı Kampüsü’nde 23 Mayıs’ta düzenlenecek şenlikte Athena, Kenan Doğulu, MFÖ, Teoman konser verecek.

Yeditepe Üniversitesi: 26-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivalde ilk gün Göksel ve Fatma Turgut, ikinci gün ise Athena, Manga ve Yüksek Sadakat sahne alacak.

Pamukkale Üniversitesi: 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikte Kıraç, Gripin, Zeynep Onat, Ceylan Ertem, Necati ve Saykolar, Bedük ile genç sanatçılar sahne alacak.

Kocaeli Üniversitesi: 16-18 Mayıs’ta düzenlenen şenlikte Evdeki Saat, Sena Şener, Yüksek Sadakat gibi ünlü isimler ve gruplar gençlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Yaşar Üniversitesi: 12-13 Mayıs tarihlerindeki şenlikte tiyatrodan Latin danslarına, yarışmalardan söyleşilere zengin bir etkinlik programı öğrencileri bekliyor. Şenlik, Tuğçe Kaya, Pinhani konserleriyle sona erecek.

Erciyes Üniversitesi: Yarışmalar, animasyonlar, öğrenci grupları konserleri ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı şenlik, 1-4 Haziran 2022 tarihlerin düzenlenecek. Manga, Hande Ünsal, Fatma Turgut ve Feridun Düzağaç sahne alacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)