adscode
adscode

Kapatılan pansiyonun ilkokul yapılması için imza kampanyası

Tokat'ın Turhal ilçesinde FETÖ'nün darbe girişiminin ardından örgütle bağlantısı tespit edilerek kapatılan pansiyonun, ilkokul yapılması için imza kampanyası başlatıldı

Kapatılan pansiyonun ilkokul yapılması için imza kampanyası
Eğitim
 
Turhal ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından örgütle bağlantısı tespit edilerek kapatılan pansiyonun ilkokul yapılması için imza kampanyası başlatıldı.

Müftü Mahallesi Muhtarlığı tarafından başlatılan imza kampanyası için mahalle sakinleri, kapalı olan pansiyon önünde bir araya geldi.

Örgüte ait olduğu için kapatılan pansiyonun ilkokul yapılmasını isteyen mahalle sakinleri, "Mahallemize okul istiyorum" yazılı dövizler taşıdı.

Müftü Mahallesi Muhtarı Murat Beşinci, yaptığı basın açıklamasında, mahallelerinde okul olmadığını, öğrencilerin başka mahallelerdeki okullara gittiğini söyledi.

Mahallelerinde 350 civarında öğrenci bulunduğunu belirten Beşinci, "Yaklaşık 350 öğrenci bulunan mahallemize ilkokul açılsın. Kapatılan yurt, ilkokul yapılabilir. Bürokratlara sesleniyoruz, okulumuzu istiyoruz." ifadelerini kullandı.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)