adscode
adscode

Kasım Ayına Deniz Seki Damga Vurdu

MTM Medya Takip Merkezi , Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) için magazin basınında çıkan haberleri inceleyerek, ay genelinde öne çıkan isimleri sıraladı.

Kasım Ayına Deniz Seki Damga Vurdu
Magazin
MTM Medya Takip Merkezi , Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) için magazin basınında çıkan haberleri inceleyerek, ay genelinde öne çıkan isimleri sıraladı. Araştırmaya göre, Kasım ayında en çok konuşulan ünlü isim Deniz Seki olurken; onu Acun Ilıcalı ve Necati Şaşmaz takip etti.



MTM’nin araştırmasına göre Kasım ayında magazin dünyasında en çok konuşulan isim …. Haberle Deniz Seki oldu. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 6 aydır aranan Seki, Esenyurt’taki kaldığı evde yakalanarak cezaevine gönderilmesiyle magazin gündemine damga vurdu. Ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun cezaevine giren meslektaşı Deniz Seki için mektup yazması, Seki ile ilgili çıkan haberleri de beraberinde getirdi.

Araştırmaya göre, ayın en çok konuşulan bir diğer ismi ise Acun Ilıcalı oldu. Yetenek Sizsiniz programında jüri üyesi olan oyuncu Demet Evgar'ın Twitter hesabından Acun Ilıcalı ile ilgili atılan tweetler ile gündeme gelen  Ilıcalı, yeni yarışma programının jürisi için Sertap Erener ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerle de magazin gündemindeki yerini korudu. Bu Tarz Benim yarışmasından elenen yarışmacı Nur Bozar,  Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de çalışacağı yönünde çıkan iddialar da Ilıcalı’yı ayın en çok konuşulan ikinci ismi yaptı. Acun Ilıcalı’yı Kasım ayında kaza geçiren Necati Şaşmaz ve Cem Yılmaz izlediler.




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)