adscode
adscode

Kıraarthane Ayvalık’ta 'Yeni Kapıları' Açıyor

KIRAARTHANE Project & McArt.Ist Sanat Kuluçka Merkezi Ayvalık’ta kapılarını yeniden açıyor.

Kıraarthane Ayvalık’ta 'Yeni Kapıları' Açıyor
Kültür Sanat

Sanat ve Yaratıcı Endüstrilerin bir araya geldiği Kıraarthane 10 Temmuz 2021 günü, Türkiye’nin ilk sanat köyü Ayvalık Küçükköy’de kapılarını yeniden açıyor. Ayrıca bu yaz birbirinden önemli sanatçıların eserleri McART.IST özel seçkisi ve ayrıcalığıyla Kıraarthane Gallery’de sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapılar, medeniyet, mahremiyet, aidiyet ve çoğu zaman güvenin temsilidir. Her kapı birer etkileşim aracıdır, evrendeki boşluklarını birbirine bağlar. Arkasındaki yaşamın sırlarını hissettirir.

Kapılar, kültürler arası bir geçittir ve en önemlisi ardındakini merak ettirir. Bir de yaşantımız boyunca bize yeni kapılar açanlar vardır. Bazen ailemiz, bazen tanıdıklarımız. Bazense bir ilham kaynağı.

Kıraarthane’nin 100 yılı aşkın kapılarının ardında, geçmiş ve geleceğin bütünlüğünü multidisipliner sanatçıların eserleri ile bize yeniden hissettiren ‘’Yeni Kapılar Açmak/Open the floodgates sergisi, McART.IST özel seçkisi ile Türkiye’nin ilk ve tek sanat köyü Ayvalık Küçükköy’de sizleri bekliyor. Resim, heykel, video oyun, NFT, fotoğraf gibi sanat disiplinlerinin ve önde gelen sanatçıların harmanıyla oluşan bu seçkide, kültür ve sanatla iç içe bir atmosfer ile söyleşiler, eğitimler ve yaratıcı endüstrilerle yeni kapılar açmak için kıraarthane’de buluşalım.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)