adscode
adscode

Kiralık Aşk Ömer'siz İlk Fragmanı Yayınlandı

Kiralık Aşk planlı bir aşk oyunu zamanla gerçeğe dönerken her aşamasında insanları neşelendiren bir yaz dizisi olarak karşımıza çıktı.

Kiralık Aşk Ömer'siz İlk Fragmanı Yayınlandı
Türkiye'den Haberler
Kiralık Aşk planlı bir aşk oyunu zamanla gerçeğe dönerken her aşamasında insanları neşelendiren bir yaz dizisi olarak karşımıza çıktı. Ortaks Yapım ekibi tarafından hazırlanan ve Star'da seyirciyle buluşan dizinin ilk bölümleri sadece geçer not almakla kalmadı, izlenme oranlarıyla da zirveye oturmayı başardı. Dizi her yeni bölümünde çıtayı yükseltirken kış sezonuna da bir nevi göz kırpmış oldu.

Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncularından özellikle bahsetmek gerekiyor, zira Barış Arduç ile Elçin Sangu bu dizide muazzam bir uyum sağlamış durumdalar. Performanslarının yanısıra kızın bu kadar güzel ve erkeğin bu kadar yakışıklı olması diziye büyük tat katıyor. Dizinin kimyası pekçok açıdan tutmuştu ama başrol oyuncularının da bunda katkısının büyük olduğu anlaşılıyor.

Dizinin hikayesi izler izlemez kendisine çekmekte ve akıcı bir şekilde ilerlemekte. Romantik komedi türündeki fenomen adayı dizinin yaz sezonu için çok ideal olduğunu şimdiden belirtelim.

Son zamanların en popüler dizisi hem reytingleriyle hem de kısa sürede ulaştığı izleyici kitlesi ile beklendiği üzere yaz dizisi olarak kalmadı. Her ne kadar kış sezonunda zorlu pek çok rakibi olsa da ana sezonda da zirveden indirilemedi ve emin adımlarla bugüne geldi diyebiliriz.

Bu hafta Kiralık Aşk 30. bölümü ile sadık izleyici kitlesinin karşısına çıkacak. Dizi daha önce yayınlanan bölümlerinden oldukça farklı olacak ve izleyenleri adeta şaşkına çevirecek. Çünkü dizinin erkek başrol oyuncusu Barış Arduç geçirdiği zatürre hastalığı nedeni ile dizinin çekimlerinde yer alamadı. Yapım ekibi yeni bölümü ertelemek yerine çok daha dahiyane bir fikirle özel bir bölüme imza attı. Cuma akşamı izleyebileceğiniz bölümde geriye dönüşler yaşanacak ve Ömer'in geçmişi anlatılacak.

Star TV'nin televizyon ekranlarına kazandırdığı dizi için geçtiğimiz gün yayınlanan Kiralık Aşk Fragman bu özel bölümün de yine ilgiyle izleneceğini ve eski bölümleri aratmayacağını göstermekte. Fragman Barış Arduç ya da dizideki adıyla Ömer hayranlarını bir miktar şaşırtsa ve üzse de başarılı oyuncunun diziden ayrılmadığını sadece tedavisinin devam ettiğini hatırlatalım.

Yeni bölümlerde Ömer'in tekrar dahil olacağı ve Defne ile aşkının kimi zaman heyecanlı ve hüzünlü kimi zamansa keyifli macerasını seyretmeye devam edeceğiz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)