adscode
adscode

KİTABINI AL GEL!

Eki'Biz' ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'nın katkılarıyla "Kitabını Al Gel" projesi 13 Nisan Pazartesi günü 40 il ve 3 ülkede aynı anda gerçekleştiriliyor.

KİTABINI AL GEL!
Etkinlikler

Büyük gün 13 Nisan Pazartesi... 40 il ve 3 ayrı ülke saat 14:00 ile 15:00 arasında aynı anda aynı hedef için birleşiyor.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu'nun önderliğinde tüm dünyayı saracak 'Kitabını Al Gel' etkinliği günümüzde kitap okuma oranının az olduğu ve kitap okuması gereken genç toplumun teknolojiye bağlı kaldığı bu dönemde, farkındalık yaratmak için Eki'Biz' ile yola çıkiyor. "Kitabını Al Gel" etkinliği; kitap okumayı alışkanlık haline getirmek ve sosyal medyada ki sanal sosyalleşmenin yerini gerçek sosyal ortama taşımayı amaçlıyor.

Çalışmalarına 3 ay önceden başlanan "Kitabını Al Gel" etkinliği sosyal medyada kısa zamanda büyük  ilgi uyandirdi. #kitabınıalgel hastag'inde buluşan gençler yüzlerce paylaşımda bulundu. O gün okuyacağı kitabı ve bulunduğu semti #kitabınıalgel hastag'iyle yazarak dikkatleri çekti. Düzceli gençler Düzce Kornet Park'ta bir araya geliyor.


İSTANBUL'DA BULUŞMA NOKTASI ABBAS AĞA PARKI

İstanbul'daki gençlerin kitap okumak için buluşma sahası Beşiktaş'ta Abbas Ağa Parkı . Beşiktaş Belediyesi'nin de ummalı çalışmasıyla hazırlanan İstanbul ayağında kitabını alan 13 Nisan Pazartesi günü Beşiktaş'ın Abbas Ağa parkına koşuyor.

40 İl 3 ülke Kitabını Al Gel etkinliği düzenlenecek diğer şehirler ise şöyle;

İstanbul, Ankara, Yalova, Yozgat, Denizli, Kocaeli, Gümüşhane, Çankırı, Zonguldak, Bilecik, Bolu, Mersin, Edirne, Bartın, Eskişehir, Isparta, Aydın, Muş, Trabzon, Uşak, Çanakkale, Burdur ,Çorum, Konya, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Erzurum, Kırklareli, Tokat, Rize, Nevşehir, Van, Şırnak, Amasya, Ordu, Manisa, Elazığ, Balıkesir, Niğde, Bingöl, Batman, Hakkari, Şırnak..

Diğer ülkeler ise; Avusturya, Türkmenistan ve Dubai...

İl ve ülke sayısında Pazartesi günü artış da bekleniyor.

           


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)