adscode
adscode

Koç Üniversite'si IndEx'15'Te

​Koç Üniversitesi IES (Endüstri Mühendisliği Kulübü) tarafından gerçekleştirilen "IndEx'15" etkinliği, öğrencileri lojistik, danışmanlık, finans, perakende, FMCG ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren…

Koç Üniversite'si IndEx'15'Te
Üniversite
 Bu yıl 27-28 Şubat ve 1 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, öğrenciler potansiyel kariyer yollarıyla ilgili bilgi edinirken, sektör duayenlerinin deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacak.
 

Koç Üniversitesi Mühendislik Kulübü alt topluluğu olarak kurulan IES (Endüstri Mühendisliği Kulübü), öğrencilere çeşitli sektörleri tanıtmak amacıyla düzenlediği IndEx'15 etkinliğinin 3'üncüsünü, 27-28 Şubat ve 1 Mart 2015 tarihleri arasında düzenleyecek.

Üç gün sürecek olan; bölüm ve sınıf sınırlandırması olmayıp tüm lisans ve lisansüstü öğrencilere açık olan IndEx'15, Koç Üniversite Rumeli Feneri Kampüsü'nde bulunan Sevgi Gönül Auditorium'unda gerçekleştirilecek.

"En İyiler Senin İçin Buluşuyor" temasını taşıyan IndEx'15, bu yıl da lojistik, danışmanlık, finans, perakende, FMCG ve teknoloji sektörlerinin lider şirketlerinin genel müdür ve genel müdür yardımcılarını öğrencilerle bir araya getirecek.
IndEx'15'e katılacak olan altı sektörden 12 üst düzey yönetici iş deneyimlerini katılımcılara aktarırken, düzenlenecek vaka analizi yarışmaları farklı firmaların ve sektörlerin çeşitli faaliyet alanları hakkında öğrencilerde farkındalık yaratacak. Etkinlik kapsamında, öğretim üyeleriyle öğrenciler arasındaki iletişimin de güçlendirmesi amaçlanıyor. 
Bu yıl 15 seminer ve 6 vaka analizi yarışması gerçekleştirilecek olan IndEx'15'te katılımcılara staj ve iş imkânı da sunulacak. Birçok farklı sektörden GM, GMY ve C-level yöneticileri katılımcılarıyla buluşturacak olan IndEx'15, kariyerlende bir adım öne çıkmak isteyenler için vazgeçilmez bir durak!
 
Daha fazla bilgi için: ies.ku.edu.tr   

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)