adscode
adscode

Komedi Filmleri Hayatınızı Renklendirir

Günlük hayatın stresinden bir an olsun kurtulmak için neler verirdik neler öyle değil mi?

Komedi Filmleri Hayatınızı Renklendirir
Türkiye'den Haberler
Günlük hayatın stresinden bir an olsun kurtulmak için neler verirdik neler öyle değil mi? İş hayatında yaşadığımız stres dolu saatler, hiçbir şeyden memnun olmayan patronlar, sevgilimizle yaşadığımız anlamsız kavgalar, bir türlü bizi anlamayan ebeveynler. Ah ah saymakla bitmez hayatın stresli saatleri. Haftanın stresinden uzaklaşmanın yollarını hafta sonuna yaptığımız planlarda ararız. Kendimizi iyi hissedeceğimiz aktivitelerde bulunuruz. Arkadaşlarımızla buluşur çay kahve içeriz sohbet ederiz eski günlerden bahsederiz. Ya da sinemaya tiyatroya gideriz. Benim tercihim genelde sinema olur. Ama öyle her filme gitmem. Mesela stres dolu filmlere gitmem benim tercihim daima komedi filmleri olmuştur.

Neden mi? Zaten stres dolu hayatımıza neden biraz daha stres katıp kendimizi kasalım ki. Biraz düşünün bir gerilim filmine girdiniz ve filmin başından sonuna kadar bir yay gibi gerildiniz, filmden çıktınız eve gidiyorsunuz bence kimseyle konuşmadan hemen evinize ulaşın ve kendinizi hemen yatağa atıp uyuyun. Yoksa başka türlü rahatlayamazsınız. Birde komedi filmine gittiğinizi hayal edelim;  seans süresince sayısız kahkahalar atınız gülmekten karnınıza ağrılar girdi ve çıkışta ruhunuzda bir rahatlık yüzünüzde keyifli dakikaların belirtisi o tebessüm. İşte budur benim komedi filmi tercihim. Yerli yabancı her türlü komedi filmi eğlencelidir bence. Ama yerli komedi filmleri biraz daha ğır basmakta. Çünkü ülke olarak espri anlayışımız diğer ülkelere göre biraz farklı. Muhakkak ki bizde onlara faklı geliyoruzdur. Olsun yine de fark etmez komedi filmlerinin hepsine evet diyorum.

Haftanın yorgunluğundan kurtulmayı iki güne sığdırmanın mantıksız olduğunu düşünen insanlardanım. Ee ne yapalım yani her gün sinemaya gidecek halimiz yok ya. Evet aynen öyle her gün sinemaya gidemeyiz ama sinema bize gelebilir. Çağımız artık internet çağı. Küçücük bilgisayarlarla, tabletlerle hatta cep telefonlarıyla dünyayı avucumuzun içine alabiliyoruz. Otobüsle eve dönerken veya evde internet üzerinden komedi filmi izlemek oldukça keyifli olacaktır emin olun. Film izlemek için internette oldukça fazla film sitesi bulunmakta. Bu siteler arasında tercih yaparken çok zorlanacaksınız. Kimisi ihtiyaçlarınıza karşılık veremeyecek, kimisinin kalitesi yetersiz kalacak. Benim ilk ve daimi tercihim güzel, kaliteli ve keyifli komedi filmlerinin yer aldığı http://www.fullhd720pizle.com/ adresi olmuştur. Aradığım özellikte her filme kolayca ulaşabiliyorum, üstelik görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi full hd film izle  ve en önemli unsurlardan birisi ise film seçeneğinin fazla olması. Güven telkin eden bir site olması da cabası.

Günün her anında istediğiniz zaman kendinize vakit ayırmalı, eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirebilmelisiniz. Unutmayın önemli olan sizsiniz. Dünyaya bir defa geliyoruz bırakın onu da biraz eğlenceli yaşayalım.

Avucunuzun içindeki eğlenceli dünyayı keşfedin ve onu sonuna kadar değerlendirin. Emin olun çevrenizdeki herkes sizdeki değimin sebebini merak edecek hale gelecektir. Mutluluğun anahtarı her zaman bizdedir.

Keyifli bir hayat, mutlu bir ömür yaşamanız dileğiyle.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)