adscode
adscode

KONYA PSİKOTERAPİDE ÇÖZÜM

Bireylerin yaşamı ruhsal dünyalarını, ruhsal dünyaları da günlük yaşamını etkiler.

KONYA PSİKOTERAPİDE ÇÖZÜM
Türkiye'den Haberler
Bireylerin yaşamı ruhsal dünyalarını, ruhsal dünyaları da günlük yaşamını etkiler. Bu da kişiliği ve insan etkileşimlerinin durumunu ortaya çıkarır. Bu süreçte bazen işin içinden çıkılamayacak haller hasıl olabilir. Bu alandaki tüm sorunlarınızın çözüm adresi Konya Psikolog’dur. Sizlerin ruhsal sağlığını bozan sorunları araştırarak bunlar üzerinde çalışıp size en uygun reçeteler sunan bu güzide merkezin kapıları sizlere her zaman açıktır.

Biyolojik, psikolojik ve sosyal boyutta tüm varlığı ile hayatta mücadele eden bireyin danışmak istediği durumlarda Konya Psikolog  en güzel çözümleri sunabilmektedir. Bireylerin, ailelerin yada grupların psikolojisinde bir değişim, bir iyileşme ve bir düzelme olanağı sunan bu güzide merkezde Psikoterapist, EMDR Terapisti, Cinsel Terapist Fatih Uğur ve ekibi tüm sorunların çözüm adresi olmaya devam etmektedir.

Bireyin psikolojisinin kontrol edilmesi ile ilgili Konya Hipnoz gerekli tüm çalışmalar için sizleri beklemektedir. Bir kişinin hipnoz olması, beyninin bilinçaltı ile beraber ele alınmasını sağlar. Hipnoz uygulanan birey bilinci ile bilinçaltı beraber değerlendirilmektedir. Bilinçaltı demek bir anlamda insanın psikoloji duvarıdır.

Biliyorsunuz ki hayatımızda gerçekleştirdiğimiz şeyler normal olarak bilincimiz ile yönetiriz.  Sonuç olarak yapılan hal ve hareketler bilinç ile yapılmaktadır. Bir de beynimizin bilinç altıları vardır. Kendimiz, eşimiz, çocuklarımız ya da dostumuz ve arkadaşımız hakkında sormak ve danışmak istediğimiz konular için https://optimumpsikoloji.com/ adresini mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
Günümüzdeki bazı beyin görüntüleme çalışmaları insan psikolojisine, düşünme biçimlerine, davranışlarına etki edildiğinde nörobiyolojik işleyiş hatta beynin yapısında birtakım anlamlı değişimlerin ortaya çıktığını göstermektedir.

Psikoterapi teknikleri iyi kullanıldığında kısır döngüler kırılır ve müdahale alanı ortaya çıkar. Kişiler büyürken öğrendikleri, gördükleri ve yaşadıkları ile nasıl değişiyorsa ve bir kişilik yapısına kavuşuyorsa psikoterapiyle de aynısı yapılabilir. Bu açıdan bakıldığında psikoterapinin etkin bir yöntem olması gerçeği şaşırtıcı değildir.

Psikoterapiler ruhsal bozuklukların birçoğunun düzelmesinde etkilidir. Ancak bu etkinlik, durum, olay, kişilik yapısı, biyolojik ve genetik etmenlere göre farklılık göstermektedir. Kişilik bozuklukları gibi bir kısım olaylarda psikoterapinin etkin olduğunu söylemek zordur. Bir kısım olaylarda ise biyolojik bileşenler çok ağırlıklıdır. Şizofreni, bipolar bozukluk bunlara en güzel örnektir.
Psikoterapi sadece psikiyatrik hastalıklarda değil, kişiler arası sorunlarda, aile içi krizlerde, dönemsel krizlerde, baş etme mekanizmalarının sekteye uğradığı yaşam olaylarında, travmalarda da etkili tedavi yöntemidir.

Günümüzde ruhsal bozuklukların tabiatına, insanın kişilik yapısına, yaşanılan sorunlarının niteliğine uygun psikoterapi yöntemleri belirlenmeye çalışılmaktadır. Her durum ve hastalıkta yöntemler ve tekniklerin hepsinin aynı ölçüde işe yaramaması durumu söz konusudur.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)