adscode
adscode

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik soru ve cevapları açıklandı

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik soru ve cevapları açıklandı
Sınavlar
27 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan KPSS Alan Sınavlarının 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 28 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan KPSS Alan Sınavlarının 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları,  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden saat 12:00’den itibaren erişime açıldı. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebilecekler. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik  (ALAN BİLGİSİ) sınavının  28.05.2017 tarihinde uygulanan 3. oturumunda Sorulmayan Sorular (% 10) Testlere göre aşağıda belirtilmiştir.

İSTATİSTİK: 22
 

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ) Temel Soru Kitapçıkları  ve Cevap Anahtarı (% 10)

 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)