adscode
adscode

KPSS başvuruları ne zaman bitiyor?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans başvuruları 9 Ağustos'ta başlamıştı. Peki KPSS başvuruları ne zaman bitiyr? KPSS başvurusu için gerekenler neler? Sınav ücreti hangi bankaya…

KPSS başvuruları ne zaman bitiyor?
Sınavlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) Ortaöğretim/Önlisans düzeyi için başvurular 9 Ağustos salı günü başlamıştı. Peki 2016 KPSS başvuruları ne zama bitiyor? KPSS başvuru ücretleri hangi bankalara yatırılacak? Sınav ücreti ne kadar? 2016-KPSS ile ilgili merak edilen tüm soruların yantına haberimizden ulaşabilirsiniz...

KPSS ORTAÖĞRETİM/ÖNLİSANS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?
22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı için binlerce aday hazırlık içinde. Sınava girecek olan adaylar başvurularını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden 9-24 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapabilecekler.

SINAV ÜCRETİ NE KADAR?
Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır. 2016-KPSS Ortaöğretim/Önlisans başvuru ücreti 55,00 TL olup aşağıda belirtilen bankalara yatırılacaktır.
Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı, Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler, Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.), ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)