adscode
adscode

LGS Soruları sızdırıldı mı? İşte Sosyal medyada dolaşan sorular

2 Haziranda yapılan LGS sınavından saatler sonra sosyal medyada dolaşan cevap anahtarlı sorular , MEB'in yayınladığı soru ve cevaplarıyla aynı !

LGS Soruları sızdırıldı mı? İşte Sosyal medyada dolaşan sorular
Eğitim
2 Haziranda yapılan LGS sınavından saatler sonra sosyal medyada dolaştığı iddia edilen sayısal çözümlü sorular , MEB'in yayınladığı soru ve cevaplarıyla aynı !

Basılı olarak sınavdan 2-3 saat sonra sosyal medyada dolaşmaya başlayan bu cevaplar sınavdan önce sızdırıldı mı?


İŞTE SINAVDAN ÖNCE SIZDIRILDIĞI İDDİA EDİLEN LGS SAYISAL SORU VE CEVAPLAR

MEB'İN YAYINLADIĞI SAYISAL SORU VE CEVAP ANAHTARLARI



 

LGS (LİSEYE GEÇİŞ SINAVI) SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından LGS (Liseye Geçiş Sınavı) sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili klavuz yayımlandı. Yayımlanan klavuza göre, 2 Haziran 2018 tarihinde iki oturum halinde gerçekleştirilen LGS (Liseye Geçiş Sınavı) sonuçları 26 Haziran 2018 tarihinde öğrenci ve velilerin erişimine açılacak. Sonuçlar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi meb.gov.tr üzerinden öğrenilebilecek.

LGS (LİSEYE GEÇİŞ SINAVI) SORU DAĞILIMLARI…

Öte yandan LGS (Liseye Geçiş Sınavı)’nın sınavının birinci bölümünde sözel alandan 50 soru soruldu ve toplamda 75 dakika süre verildi. Sözel bölümde; 8’inci sınıf Türkçe dersinden 20, din kültürü ve ahlak bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil derslerinden 10’ar olmak üzere toplamda 50 soru yöneltildi.

LGS (Liseye Geçiş Sınavı)’nın ikinci bölümünde ise sayısal alandan 40 soru soruldu ve toplamda 60 dakika süre verildi. Sayısal bölümde, matematik ve fen bilimleri derslerinden 20’şer olmak üzere toplamda 40 soru yöneltildi.
 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)