adscode
adscode

Lise mezunlarına Makedonya’da üniversite eğitimi

Makedonya'da İngilizce, Makedonca ve Türkçe eğitim dilinde LYS ve YGS sorunu olmadan Türk öğrencilere üniversite eğitim fırsatı sunuluyor.

Lise mezunlarına Makedonya’da üniversite eğitimi
Eğitim
Makedonya üniversitelerinde lise mezunu Türk öğrenciler eğitim fırsatı sunuyor. LYS ve YGS derdi olmadan doğrudan istenilen üniversitede istenilen bölümde eğitim almak mümkün.

Global Yurt Dışı Eğitim yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Makedonya’da eğitim masrafları Türkiye ve Kıbrıs’a göre çok daha fazla ekonomik. Makedonya’da yıllık bin 800 – 7 bin lira arasında değişen rakamlarla üniversite okunabilirken Türkiye’de bu rakam yıllık 18 bin – 30 bin lira arasında bulunuyor.

Avrupa ülkelerinde üniversiteler arası tanınma, işbirliği ve öğrenci değişimini mümkün kılan Bologna anlaşmasını imzalayan ülkelerden biri olan Makedonya’da alınacak diplomalar tüm Avrupa’da geçerli. Ülkede Makedonca, İngilizce ya da Türkçe eğitim seçenekleri bulunuyor.

Diğer yandan Global Yurt Dışı Eğitim de okullar hakkında bilgi vermek ve bölüm seçme konusunda yardımcı olmak, gereken evrak işlerinde öğrenciye yardımcı olmak ve yol göstermek, hazırlanan evrakları alıp onları yurt dışına uygun hala getirmek, onay öncesi ve sonrası belgeleri takip etmek , hazırlanan evrakların Makedonca ya çevirisini yaptırmak ve Noter Apostil işlemlerini istenen şekliyle yaptırmak, Bakanlıklardan öğrencinin onayını almak, üniversiteye istenilen belgeleri teslim etmek ve öğrencinin kabulunu sağlamak, emlak işlerinde ve diğer tüm sorunların çözümünde öğrencilere hizmet veriyor.

SÖZCÜ

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)