adscode
adscode

LİSELERARASI ROBOTİK YARIŞMASI’NIN ŞAMPİYONU ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ

Türkiye genelinde 41 okuldan 500’den fazla öğrencinin katıldığı FRC Mersin Off Season 2019 Liselerarası Robotik Turnuvası’nda, Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA) ile birlikte yarıştığı üçlü ittifak takımı şampiyon oldu.

LİSELERARASI ROBOTİK YARIŞMASI’NIN ŞAMPİYONU ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ
Okullardan Haberler

 

Bu yıl Mersin'de gerçekleşen yarışmada UAA takımı, kurduğu ortaklık ile 6 final maçını kazanarak birinciliği alırken, "Team Spirit" (Takım Ruhu) ödülüne de layık görüldü.

Mersin’de düzenlenen Liselerarası Robotik Turnuvası’nın şampiyonu Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA) takımı Tigers7228 ve birlikte yarıştıkları üçlü ittifak oldu. Türkiye genelinde 41 okuldan 500’den fazla öğrencinin katıldığı FRC Mersin Off Season 2019 Liselerarası Robotik Turnuvası, Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlendi.

TAKIM RUHU ÖDÜLÜ DE ALDILAR

Her biri 3’er takımdan oluşan ittifaklar, tasarladıkları uzaktan kumandalı robotlarla mücadele ettiler. Turnuvayı; Özel Üsküdar Amerikan Lisesi'nin (UAA Tigers7228) takım kaptanlığını yaptığı, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eagles) ile Vizyon Koleji'nin (Orion Robotics) oluşturduğu üçlü ittifak kazandı. Üsküdar Amerikan Lisesi’nin takımı, kurduğu ortaklık ile 7 final maçından 6’sını kazanarak birinciliği aldı. UAA takımı Tigers7228, takım ruhunu yansıtma konusundaki başarısı ile "Team Spirit" (Takım Ruhu) ödülüne de layık görüldü.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)