adscode
adscode

Liseli sanatçılar ödüllendirildi

Sefaköy Anadolu Lisesi öğrencileri Kardelen Arslan ile Kayahan Bilal Özcan, İstanbul Gençlik Oyunları’nın ses kategorisinde birinci oldu.

Liseli sanatçılar ödüllendirildi
Lise
Güncelleme : 21-Apr-22 14:13

İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Başakşehir Belediyesi’nin İstanbul’da ortaklaşa düzenledikleri, ortaöğretim öğrencilerine yönelik kültürel, bilimsel, sanatsal, sportif ve sosyal sorumluluk anlamında hem eğitici hem de eğlendirici birçok aktiviteden oluşan İstanbul Gençlik Oyunları’nın bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi.

İstanbul Gençlik Oyunları’nın kültür ve sanat alanındaki müzik yarışması 1 Nisan’da tamamlanarak yarışmanın final aşamasında kadın ses kategorisi, erkek ses kategorisi ve grup kategorisinde yarışan öğrencilerden birinciler belirlendi. Yarışmada kadın ses kategorisinde Sefaköy Anadolu Lisesi’den Kardelen Arslan, erkek ses kategorisinde ise yine aynı liseden Kayahan Bilal Özcan birçok güzel sanatlar lisesi öğrencisini eleyerek  birinci oldu. Birincilere ödülleri klasik Türk müziği yorumcusu Melihat Gülses ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun tarafından verildi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)