adscode
adscode

Liseliler Yelkenler Fora Diyecek BİLGİ Yelken Cup Başlıyor

Türkiye'nin ilk liselerarası yelken yarışı BİLGİ Cup, bu yıl 19 Nisan'da BİLGİ santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Milli sporcuların da konuk olarak katılacağı turnuvada, 18 lise şampiyonluk…

Liseliler Yelkenler Fora Diyecek  BİLGİ Yelken Cup Başlıyor
Etkinlikler

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık işbirliği ile düzenlenen "BİLGİ Cup" liseli yelken tutkunlarını üçüncü kez bir araya getirecek. 19 Nisan 2015 Pazar günü, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'ndeki Kayıkhane'de gerçekleştirilecek yarışta lise öğrencileri "en hızlı yelkenci" olmak için kıyasıya mücadele edecek.

Dörder kişilik ekipler halinde yarışa katılacak öğrenciler, Delphia 24 One Design modeli yarış teknesi kullanacak. Kura ile 6 gruba ayrılacak ekiplerden grup liderleri, üst tura çıkma hakkı kazanarak eleme yarışlarına katılacak. Elemeyi başarıyla geçenler ise büyük final heyecanı yaşayacak.



 

19 Nisan Pazar sabahı saat 09.00'da başlayacak ve Kayıkhane'nin hemen açığında düzenlenecek yarışlar tüm yelken tutkunlarına açık olacak.

BİLGİ Cup 2015'e katılacak okullar

Beşiktaş Anadolu Lisesi, Bilfen Anadolu Lisesi, Eyüboğlu Koleji, Fenerbahçe Lisesi, İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi, İstek Acıbadem Anadolu Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Moda Fen, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Özel Irmak Okulları, Özel Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Robert Koleji, Saint Benoit Fransız Lisesi, Saint Michel Fransız Lisesi, Şişli Terakki Tepeören, Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Teknik Lisesi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)