adscode
adscode

Listerin ile Gülüşleriniz Güvende!

Sağlıklı ve ışıldayan gülümsemenin öncelikli adımı beyaz dişlere sahip olmaktır.

Listerin ile Gülüşleriniz Güvende!
Türkiye'den Haberler

Sağlıklı ve ışıldayan gülümsemenin öncelikli adımı beyaz dişlere sahip olmaktır. Diş eti problemleri, tükettiğimiz yiyecekler, sigara ve alkol kullanımı gibi faktörler dişlerin sararmasında büyük rol oynar ve sararan dişler öz güvenini kaybeder! Bu sebeple Kurulan sözlü iletişimlerde ağız ellerle kapatılır! Fakat günümüzde güçlü etken maddelerle bu yaklaşım yıkılmaktadır. Özgüvenli, mutlu ve sağlıklı gülüşlere sahip olmanın 1. adımı doğru ve düzenli olarak dişlerin fırçalanması, ağız bakım suları ile desteklenmesidir.

Dişlerimizin sağlıklı ve beyaz görünmesi için sadece dişlerin fırçalanması maalesef ki yeterli değildir. Ağız ve diş bakımımızın yetersizliğini yeterli hale getirmek için, son teknoloji ürünlerinden faydalanmak gerekebilir. Örneğin, elektrikli diş fırçaları manuel fırçalara göre daha derin temizlik sağlarken, ağız bakım gargaraları ve ağız bakım suları diş fırçasının ulaşamadığı bölgelere ulaşarak etkin temizliği tamamlamış olur.

Ağız bakım sularında etkisini kanıtlamış markalar arasında yer alan Listerin ağızda yaşanabilecek problemlere karşı ürün yelpazesini oldukça genişletmiştir. Dişlerinde ekstra beyazlık isteyenler Listerine Advenced White Beyazlatıcı Ağız Gargarasını tercih ederken, ağız kokusu problemleri yaşayan ve ferah bir nefese sahip olmayan isteyen kişiler Listerine Zero gargara ağız bakım ürününü tercih etmektedirler.

Listerine Total Care ile Ferah Bir Nefese Sahip Olun!

Çok yönlü kullanıma uygun Listerine Total Care, ağız ve diş bakımının ihtiyaç duyabileceği 6 etkiyi 1 arada sunmaktadır. İçeriğindeki etanol sayesinde diş fırçasının ulaşamadığı yerlere ulaşarak plak oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Güçlü formülünde yer alan; çinko klorür, tartar oluşumunu önleyerek, dişlerin doğal beyazlığını korurken; Florür ile diş minesini güçlendirir. Diş fırçalamaya ek olarak kullandığınızda diş sağlığınızı koruma altına almış olursunuz. Sizde nefesinizi ve dişlerinizi koruma altına almak istiyorsanız, dişlerinizdeki plak oluşumunu engelleyen, dişlerinizi güçlendiren, doğal beyazlığını koruyan ve nefesinizi tazeleyen Listerin Ağız bakım ürünlerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Peki ya Listerini En Doğru Nasıl Kullanırım Diyorsanız;

Dişlerinizi fırçaladıktan sabah ve akşam günde iki kez kullanılmalıdır. 30 saniye boyunca dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz. Sulandırmadan kullanılması gerekmektedir.
Sizde Listerin markasına ait tüm ürünlerin çeşitlerini Kozmela’da bulabilir, fırsatlarla tek tıkla sahip olabilirsiniz.

·       Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız.
·       30
·       Sulandırmadan kullanınız.
·       Şişeden içmeyin 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)