adscode
adscode

Maltepe Üniversitesi'nde uluslararası konferans

Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ), risk altındaki çocuklar, onların aileleri ve çocuklarla çalışan personele yönelik ulusal ve uluslararası…

Maltepe Üniversitesi'nde uluslararası konferans
Üniversite
SOYAÇ, “Okullarda ve Toplumda Çalışan Psikologlar için Süpervizyon: İlişkisel ve Yansıtmalı Yaklaşım” konulu uluslararası bir konferans düzenleyecektir. Konuk konuşmacı Dr. Emma-Kate Kennedy, Londra’da Tavistock Klinik’te çalışmaktadır. Tavistock Klinik, psikolojinin pek çok önemli kuramının geliştirildiği dünyanın önde gelen tedavi ve eğitim merkezleri arasındadır. Tavistock Klinik eğitim psikolojisi doktora programının koordinatörü olan Dr. Kennedy aynı zamanda “çocuk, genç yetişkin ve aile” bölümünde psikolog olarak çalışmaktadır.

Dr. Kennedy, 13-15 Şubat 2017 günleri arasında SOYAÇ çalışmalarına katılarak 15 Şubat 2017 Çarşamba günü “Okullarda ve Toplumda Çalışan Psikologlar için Süpervizyon: İlişkisel ve Yansıtmalı Yaklaşım” konulu bir konferans verecektir.

Konferans,  SOYAÇ ve Maltepe Kaymakamlığı işbirliğiyle Ekim 2015’ten bu yana okul terkinin önlenmesi amacıyla yürütülen “Liseden Üniversiteye Gençler Birlikte” projesinin gerçekleştirildiği Handan Hayrettin Yelkikanat Lisesi konferans salonunda saat 14:00’te yapılacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)